fbpx

Tekstschrijver website

Zoek je een website tekstschrijver? Met pakkende, wervende teksten laat je zien wat potentiële klanten aan je hebben en waarom ze bij jou moeten zijn. Maar om klanten van ze te maken heb je meer nodig.

Ik help je om website teksten te schrijven waarmee jouw ideale klanten die ‘geheimzinnige’ klik voelen, zodat ze contact met je opnemen of een aankoop doen.

Eén pagina

500

 • Eén losse homepage, over-pagina of verkooppagina

ELITE

2500

 • Homepagina
 • Over-pagina
 • Drie verkooppagina’s
 • Inclusief SEO
 • Inclusief website advies
 • Extra: ~3 kleine pagina’s

Tekstschrijver website gezocht?

Zoek je een professionele website tekstschrijver, die overtuigende teksten voor je schrijft waarmee je 24/7 je ideale klanten aantrekt?

Je website kan je beste (online) marketinginstrument zijn. Een goed geschreven website overtuigt en brengt je ideale klanten in beweging, zodat je meer contactaanvragen, inschrijvingen en verkopen krijgt. Maar dat is niet alles. Stel je eens voor dat je:

 • met je website moeiteloos je ideale klanten werft, zodat je zelf minder tijd en energie daaraan kwijt bent;
 • meer impact maakt omdat je met de juiste klanten werkt, terwijl je ook nog eens meer verdient;
 • trots bent op je website, omdat je teksten jouw waarde weerspiegelen – en je jouw ideale klanten werft door te motiveren en inspireren in plaats van manipuleren.

Hoe mooi zou dat zijn? Maar ja, begin er maar aan. Want je website moet dan wel wervend en professioneel geschreven zijn. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Misschien ontvang je een mooi aantal bezoekers op je website, maar worden er maar weinig klant. Zonde, want je wilt graag meer ideale klanten aantrekken.

 

Loop je hier tegenaan?

 • Zelf je webteksten schrijven kost je te veel tijd en moeite. Misschien heb je wel goede ideeën, maar krijg je het niet goed verwoord.
 • Je wilt een winstgevende website, maar bent zelf geen expert in het schrijven van wervende teksten.
 • Je merkt dat je de ‘verkeerde’ klanten aantrekt, waardoor je uiteindelijk niet kunt doen wat je écht wilt doen.
 • Je bent traditionele, manipulatieve marketing en copywriting beu en wilt je klanten op een eerlijke, vriendelijke en respectvolle manier aantrekken.
 • Je bent teleurgesteld, omdat je veel geld of tijd in je website hebt gestoken en daar helaas weinig resultaat van ziet.

Maak je maar geen zorgen, want gelukkig los je dit soort problemen makkelijk op met een professionele website tekstschrijver.

 

Website onweerstaanbaar maken

tektschrijver-website-sterke-content

Maak van je website je #1 marketinginstrument, zonder manipulatieve verkooptrucs te gebruiken

Een professionele copywriter of website tekstschrijver kan je helpen wervende teksten te schrijven, zodat je een winstgevende website hebt die moeiteloos jouw ideale klanten voor je aantrekt.

En ja, dat kan op een eerlijke, vriendelijke en respectvolle manier. Marketing en copywriting hoeven niet vies te zijn. Als je jouw bezoekers op de juiste manier weet te motiveren en inspireren, dan komen klanten graag naar jou toe.

Heerlijk, omdat je dan je focus kan verleggen naar het helpen van je klanten. Zodat je impact maakt en lekker verdient. Terwijl je ook nog eens met leuke klanten werkt waar je energie van krijgt.

 

Professionele tekstschrijver website: wat bereik je ermee?

Benieuwd wat je allemaal aan een professionele website tekstschrijver hebt?

 • Je website trekt meer bezoekers aan met slim geschreven SEO-teksten, waarmee je zo hoog mogelijk in Google komt.
 • Van de bezoekers die je ontvangt worden er meer klant, omdat je teksten de juiste emoties oproepen en op een liefdevolle manier aanzetten tot actie (zeg maar dag tegen manipulatieve marketing).
 • Je trekt je ideale klanten aan, zodat je met de juiste klanten werkt en geweldige resultaten met ze bereikt (en daardoor haal je ook nog eens meer voldoening uit je werk).
 • Omdat je website goed verkoopt, hoef je minder tijd en energie in het aantrekken van je klanten te steken. Waardoor je tijd vrij maakt om aan andere dingen te besteden, bijvoorbeeld het daadwerkelijk helpen van je klanten.
 • Een goed geschreven website die op een eerlijke manier je klanten aantrekt geeft je een heerlijk gevoel, omdat je zo waardevol mogelijk bent (een website die bij je past en waar je trots op kunt zijn).

Nou hoor ik je denken…

 

Waar vind ik zo’n goede website tekstschrijver?

Zoek niet verder, want je hebt me nu gevonden. Als professionele website tekstschrijver neem ik een hoop werk voor je uit handen. En bereik ik bovenstaande resultaten voor je.

Ik help je die onweerstaanbare website te schrijven waarmee jij je ideale klanten werft, zodat je geweldige resultaten met ze kunt bereiken. Win-win-win.

Klinkt goed? En wil je jouw webteksten laten schrijven?

Schrijf je dan hier in voor een gratis consult. Dan bespreken we je wensen. Je kunt overigens ook voor schrijfcoaching kiezen. Dan help ik je om zelf geweldige webteksten te schrijven.

Wil je eerst nog meer weten? Lees dan verder, want dit is nog niet alles. Ik bied je namelijk nog een aantal andere belangrijke voordelen.

 

 

Je webteksten laten schrijven: wat krijg je nog meer?

 • Samen stellen we jouw ideale klantprofiel samen, zodat je exact weet wie je ideale klanten zijn, waar je ze kunt bereiken en hoe je ze kunt overtuigen. Dit is van onschatbare waarde, omdat je ideale klantprofiel het fundament van iedere succesvolle onderneming vormt (het helpt je onder andere om je aanbod, marketing en content zo goed mogelijk af te stemmen op je ideale klanten).
 • Advies om je website zo winstgevend mogelijk te maken. Naast teksten moet je website onder andere een logische structuur hebben en een design dat de teksten ondersteunt. En zo zijn er zijn nog talloze andere elementen die je website onweerstaanbaar maken. Ik haal het giswerk voor je weg.
 • Advies over hoe je zoveel mogelijk ideale klanten naar je website kunt trekken. Met teksten alleen kom je er niet (en onthoud dat SEO pas op de lange termijn werkt). Je zult voor een continue stroom bezoekers moeten zorgen. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Gelukkig kan ik je wegwijs maken in de jungle van online marketing.

 

Tekstschrijver website: werkwijze

website-tekstschrijver

Kies je mij als tekstschrijver voor je website, dan gaan we als volgt te werk.

1.Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek waarin we je ideale klanten, je wensen en je doelen bespreken. Voorafgaand aan het gesprek krijg je van mij wat opdrachten mee. Ik vind het belangrijk om je zoveel mogelijk tijd te besparen en de opdrachten helpen daarbij. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat we de spijker gelijk op de kop slaan en onnodig werk achteraf besparen. In sommige gevallen is er nog een tweede intakegesprek nodig. Dat spreken we ter plekke af.

2.Planning

Na afloop van het laatste intakegesprek maken we samen een planning. Ik streef er altijd naar om de eerste conceptteksten twee weken na aanvang van het intakegesprek te leveren. Er kunnen echter redenen zijn om daarvan af te wijken en daarom maken we een duidelijke planning. Dankzij de planning weet je waar je aan toe bent, wat je van mij kunt verwachten én wat ik van jou verwacht. We leiden daarmee het proces in goede banen en werken zo efficiënt en effectief mogelijk.

3.Je kunt achterover leunen en mij je website teksten laten schrijven

Na het intakegesprek ga ik voor jou aan de slag. Binnen een aantal dagen krijg je van mij je ideale klantprofiel. Wanneer nodig ben je beschikbaar om nog enkele korte vragen te beantwoorden, zodat ik de best mogelijke teksten voor je kan schrijven. Je kunt nu grotendeels achterover leunen en alvast gaan fantaseren over het geweldige resultaat dat we samen bereiken.

4.Levering en afronding teksten

Binnen twee weken na het intakegesprek krijg je van mij de teksten geleverd en bespreken we het resultaat. Dan volgen er nog 1-2 correctierondes, om eventuele wensen van je door te voeren. Na de correctierondes zijn we klaar. Hoera, je hebt nu heerlijke, onweerstaanbare teksten en kunt met je website je ideale klanten werven.

5.Ook na het leveren van de teksten sta ik voor je klaar

Voor advies en vragen kun je nog steeds bij me terecht. Ik vind het belangrijk dat je maximaal resultaat uit je teksten haalt, daarom is het advies wat ik al eerder beschreef volledig en gratis inbegrepen.

Overtuigd? Schrijf je dan hier in voor een gratis consult.

 

FAQ

tekstschrijver-website-gezocht

Voor wie is dit (niet) geschikt?

Mijn aanbod (en methode) is speciaal ontworpen voor bewuste ondernemers en impactmakers zoals coaches, trainers, dienstverleners en andere experts die op een eerlijke, respectvolle en vriendelijke manier hun ideale klanten willen werven. Zodat je werkt met de klanten die je energie en voldoening geven en waarmee je samen geweldige resultaten bereikt.

Traditionele copywriting (en marketing in het algemeen) is vaak manipulatief en gebaseerd op angst en schaarste. Ja, het werkt. Maar je werft er niet je ideale klanten mee. Bovendien kun je op deze manier moeilijk een business bouwen die je echt voldoening geeft.

Benieuwd of we bij elkaar passen? Schrijf je dan hier in voor een gratis consult.

Hoe belangrijk is een website nou eigenlijk?

Heel simpel. Je website is nog steeds je #1 online marketinginstrument.

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om je online marketing in te richten. Je website is er daar één van. Andere belangrijke opties zijn social media, adverteren en content marketing.

Je website is de plek waar uiteindelijk al je online marketing samenkomt. Ja, je kunt je klanten op sociale media aantrekken en kennis met je laten maken…

Maar waar vinden potentiële klanten alles over jou en je diensten? Waar schrijven mensen zich in voor je nieuwsbrief? Waar bevinden je verkooppagina’s zich? Waar publiceer je blogberichten? Waar ben je in Google te vinden? Waar downloaden mensen je weggever? Waar leiden je online advertenties naartoe?

Het antwoord op al die vragen is: je website. Het is de spil en het fundament van al je online marketing. Een goed geschreven website levert je daarom tastbare resultaten op en helpt je om meer klanten te werven en impact te maken. Ook als je alleen maar een website hebt en verder (nog) niets aan online zichtbaarheid doet.

Zorg er daarom voor dat je website ook echt je #1 online marketinginstrument is. Schakel mij daarom in als je website tekstschrijver of als schrijfcoach.

Wat kost zoiets?

Dat hangt volledig af van je wensen en wat je nodig hebt. Je begrijpt vast dat een website maatwerk is. Zoals je ziet bied ik een aantal ‘standaard’ pakketten aan, maar dat is meer ter indicatie.

Ter indicatie: een standaard website kost 1500 euro. Een wervende webpagina (home, over, diensten) kost 500 euro. Als dat sowieso te veel voor je is dan moet ik je teleurstellen, want dan ben je niet mijn ideale klant. En ik ook niet jouw ideale copywriter.

Als je een goedkopere optie zoekt, dan is schrijfcoaching wellicht iets voor je. Veel van mijn klanten schreven al in een aantal sessies een geweldige website!

Hoe dan ook, als jij een goede ondernemer bent en je gelooft in de waarde die je biedt, dan is een goed geschreven website een van de beste investeringen die je kunt doen. Want reken maar eens voor uit wat een onweerstaanbare website je oplevert.

Stel je verkoopt diensten van 1000+ euro. Dan heb je de investering er al héél snel uit.

Ok, ik wil een winstgevende website. Hoe gaan we nu verder?

Schrijf je hier in voor een gratis consult. Dan bespreken we je wensen en doelen.

Kies een pakket

Eén pagina

500

 • Eén losse homepage, over-pagina of verkooppagina