fbpx

Tekstschrijver website

Zoek je een website tekstschrijver?

Met pakkende, wervende teksten laat je zien wat potentiële klanten aan je hebben en waarom ze bij jou moeten zijn.

Ik schrijf website teksten waarmee je bij de juiste klanten, de juiste emoties triggert, zodat ze contact met je opnemen of een aankoop doen.

Tekstschrijver website gezocht?

Ben jij een bezielde coach, trainer, therapeut of andere expert? En zoek je een professionele website tekstschrijver, die overtuigende teksten voor je schrijft? Waarmee je als een magneet je droomklanten aantrekt?

Je website kan je beste (online) marketinginstrument zijn. Een goed geschreven website overtuigt en brengt je ideale klanten in beweging, zodat je meer contactaanvragen, inschrijvingen en verkopen krijgt. Maar dat is niet alles. Stel je eens voor dat je:

 • met je website moeiteloos je ideale klanten werft, zodat je zelf minder tijd en energie daaraan kwijt bent;
 • meer impact maakt omdat je met de juiste klanten werkt, terwijl je ook nog eens meer verdient;
 • trots bent op je website, omdat je teksten jouw waarde weerspiegelen – en je jouw ideale klanten werft door te motiveren en inspireren in plaats van manipuleren.

Hoe mooi zou dat zijn? Maar ja, begin er maar aan. Want je website moet dan wel wervend en professioneel geschreven zijn. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Misschien ontvang je een mooi aantal bezoekers op je website, maar worden er maar weinig klant. Zonde, want je wilt graag meer ideale klanten aantrekken.

 

Loop je hier tegenaan?

 • Zelf je webteksten schrijven kost je te veel tijd en moeite. Misschien heb je wel goede ideeën, maar krijg je het niet goed verwoord.
 • Je wilt een winstgevende website, maar bent zelf geen expert in het schrijven van wervende teksten.
 • Je merkt dat je de ‘verkeerde’ klanten aantrekt, die je meer energie kosten dan opleveren. Je wilt dolgraag exclusief je droomklanten aantrekken.
 • Je bent traditionele, manipulatieve marketing en copywriting beu en wilt je klanten op een eerlijke, vriendelijke en respectvolle manier aantrekken.
 • Je bent teleurgesteld, omdat je veel geld of tijd in je website hebt gestoken en daar helaas weinig resultaat van ziet.

Maak je maar geen zorgen, want gelukkig los je dit soort problemen makkelijk op met een professionele website tekstschrijver.

 

Website onweerstaanbaar maken

tektschrijver-website-sterke-content

Maak van je website je #1 marketinginstrument, zonder manipulatieve verkooptrucs te gebruiken

Een professionele copywriter of website tekstschrijver kan je helpen wervende teksten te schrijven, zodat je een winstgevende website hebt die moeiteloos jouw ideale klanten voor je aantrekt.

En ja, dat kan op een eerlijke, vriendelijke en respectvolle manier. Marketing en copywriting hoeven niet vies te zijn. Als je jouw bezoekers op de juiste manier weet te motiveren en inspireren, dan komen klanten graag naar jou toe.

Heerlijk, omdat je dan je focus kan verleggen naar het helpen van je klanten. Zodat je impact maakt en lekker verdient. Terwijl je ook nog eens met leuke klanten werkt waar je energie van krijgt.

 

Professionele tekstschrijver website: wat bereik je ermee?

Benieuwd wat je allemaal aan een professionele website tekstschrijver hebt?

 • Je website trekt meer bezoekers aan met slim geschreven SEO-teksten, waarmee je zo hoog mogelijk in Google komt.
 • Van de bezoekers die je ontvangt worden er meer klant, omdat je teksten de juiste emoties oproepen en op een liefdevolle manier aanzetten tot actie (zeg maar dag tegen manipulatieve marketing).
 • Je trekt je ideale klanten aan, zodat je met de juiste klanten werkt en geweldige resultaten met ze bereikt (en daardoor haal je ook nog eens meer voldoening uit je werk).
 • Omdat je website goed verkoopt, hoef je minder tijd en energie in het aantrekken van je klanten te steken. Waardoor je tijd vrij maakt om aan andere dingen te besteden, bijvoorbeeld het daadwerkelijk helpen van je klanten.
 • Een goed geschreven website die op een eerlijke manier je klanten aantrekt geeft je een heerlijk gevoel, omdat je zo waardevol mogelijk bent (een website die bij je past en waar je trots op kunt zijn).

Nou hoor ik je denken…

 

Waar vind ik zo’n goede website tekstschrijver?

Zoek niet verder, want je hebt me nu gevonden. Als professionele website tekstschrijver neem ik een hoop werk voor je uit handen. En bereik ik bovenstaande resultaten voor je.

Ik help je die onweerstaanbare website te schrijven waarmee jij je ideale klanten werft, zodat je geweldige resultaten met ze kunt bereiken. Win-win-win.

Klinkt goed? En wil je jouw webteksten laten schrijven?

Stap 1 is altijd een grondig onderzoek naar jouw ideale klant. Pas als je exact weet wie je droomklant is, kun je teksten schrijven waarmee je die klant ook echt aantrekt.

Hier ontdek je daar alles over.

Wil je eerst nog meer weten? Lees dan verder, want dit is nog niet alles. Ik bied je namelijk nog een aantal andere belangrijke voordelen.

 

 

Je webteksten laten schrijven: wat krijg je nog meer?

 • Samen stellen we jouw ideale klantprofiel samen, zodat je exact weet wie je ideale klanten zijn, waar je ze kunt bereiken en hoe je ze kunt overtuigen. Dit is van onschatbare waarde, omdat je ideale klantprofiel het fundament van iedere succesvolle onderneming vormt (het helpt je onder andere om je aanbod, marketing en content zo goed mogelijk af te stemmen op je ideale klanten).
 • Advies om je website zo winstgevend mogelijk te maken. Naast teksten moet je website onder andere een logische structuur hebben en een design dat de teksten ondersteunt. En zo zijn er zijn nog talloze andere elementen die je website onweerstaanbaar maken. Ik haal het giswerk voor je weg.
 • Advies over hoe je zoveel mogelijk ideale klanten naar je website kunt trekken. Met teksten alleen kom je er niet (en onthoud dat SEO pas op de lange termijn werkt). Je zult voor een continue stroom bezoekers moeten zorgen. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Gelukkig kan ik je wegwijs maken in de jungle van online marketing.

 

Tekstschrijver website: werkwijze

website-tekstschrijver

Kies je mij als tekstschrijver voor je website, dan gaan we als volgt te werk.

1.Ideale klant bepalen

Stap 1 is altijd een grondig onderzoek naar jouw ideale klant. Pas als je exact weet wie je droomklant is, kun je teksten schrijven waarmee je die klant ook echt aantrekt.

Wil je meer weten? Hier ontdek je er alles over.

 

FAQ

tekstschrijver-website-gezocht

Voor wie is dit (niet) geschikt?

Mijn aanbod (en methode) is speciaal ontworpen voor bewuste ondernemers en impactmakers zoals coaches, trainers, dienstverleners en andere experts die op een eerlijke, respectvolle en vriendelijke manier hun ideale klanten willen werven. Zodat je werkt met de klanten die je energie en voldoening geven en waarmee je samen geweldige resultaten bereikt.

Traditionele copywriting (en marketing in het algemeen) is vaak manipulatief en gebaseerd op angst en schaarste. Ja, het werkt. Maar je werft er niet je ideale klanten mee. Bovendien kun je op deze manier moeilijk een business bouwen die je echt voldoening geeft.

Hoe belangrijk is een website nou eigenlijk?

Heel simpel. Je website is nog steeds je #1 online marketinginstrument.

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om je online marketing in te richten. Je website is er daar één van. Andere belangrijke opties zijn social media, adverteren en content marketing.

Je website is de plek waar uiteindelijk al je online marketing samenkomt. Ja, je kunt je klanten op sociale media aantrekken en kennis met je laten maken…

Maar waar vinden potentiële klanten alles over jou en je diensten? Waar schrijven mensen zich in voor je nieuwsbrief? Waar bevinden je verkooppagina’s zich? Waar publiceer je blogberichten? Waar ben je in Google te vinden? Waar downloaden mensen je weggever? Waar leiden je online advertenties naartoe?

Het antwoord op al die vragen is: je website. Het is de spil en het fundament van al je online marketing. Een goed geschreven website levert je daarom tastbare resultaten op en helpt je om meer klanten te werven en impact te maken. Ook als je alleen maar een website hebt en verder (nog) niets aan online zichtbaarheid doet.

Zorg er daarom voor dat je website ook echt je #1 online marketinginstrument is. Schakel mij daarom in als je website tekstschrijver of als schrijfcoach.

Wat kost zoiets?

Dat hangt volledig af van je wensen en wat je nodig hebt. Je begrijpt vast dat een website maatwerk is. Samen gaan we in gesprek om te kijken wat jij nodig hebt en hoe je het meeste resultaat boekt.

Ok, ik wil een winstgevende website. Hoe gaan we nu verder?

Stap 1 is altijd een grondig onderzoek naar jouw ideale klant. Pas als je exact weet wie jouw droomklant is, kun je teksten schrijven waarmee je die klant als een magneet aantrekt.

Hier ontdek je er alles over.

 • Leonie-Leyoga

  Mijn website was aan vernieuwing toe, maar ik wist niet zo goed waar te beginnen. Ook zat ik absoluut niet te wachten op gladde verkooppraatjes en lokkertjes op mijn website. Het eerste contact gaf mij het vertrouwen om met Joris verder te gaan. Dankzij de coaching kwam ik achter unieke kenmerken van mijn bedrijf die ik als ondernemer niet zag. De afspraken die we maakten zorgden voor een stok achter de deur, waardoor het project eindelijk van de grond kwam. De tips van Joris waren direct toepasbaar in alle vormen van schriftelijke communicatie. Daarom ging ik ook betere nieuwsbrieven schrijven. Gaandeweg werd ik niet alleen zekerder in het schrijven van teksten. Ik kon mijn missie beter uitdragen en werd me bewuster van de waarde van mijn diensten. Ik heb mijn tarieven dan ook met bijna 20% verhoogd!

 • Stijn Zeeman - TheNextTrainer

  Voordat we Joris inschakelden, kostte het ons te veel tijd om onze teksten tot in de puntjes te fine-tunen. We hadden veel ideeën voor content, maar kwamen daar niet aan toe. Nu is dat anders. Als we een goede kladversie aanleveren, dan maakt Joris daar een topversie van. We maken nu meer content en de kwaliteit is omhoog gegaan. Daardoor zijn we online beter zichtbaar. En dat levert weer meer klanten op. Bovendien maken we de content nu met veel plezier. We bevelen Joris daarom van harte aan. Go on Joris!

  Stijn Zeeman
  TheNextTrainer
 • Nicole-Culicool

  Voor ons online bedrijf sturen we wekelijks e-mails om waardevolle content te delen en onze binding met onze community te vergroten. Naast dat het ons veel tijd kost om een e-mail te schrijven, stonden er ook wel eens spelfouten in. Dankzij de samenwerking met Joris hebben we nu meer tijd over. Hierdoor kunnen we ons meer focussen op waar we goed in zijn en leuk vinden om te doen: persoonlijke video’s maken. Daarnaast is de tekstopbouw van de e-mail veel beter en leest het fijner weg. Dankzij  de duidelijke communicatie weten we waar we aan toe zijn aan en wat we mogen verwachten. We bevelen Joris zeker aan. Persoonlijk vind ik het ook erg mooi dat Joris vanuit het buitenland werkt. Dat sluit mooi aan bij onze filosofie en missie: het leven en werken in alle vrijheid.

 • Susana-In-Balans-Totaal

  Ik wilde mijn website opfrissen en het deze keer professioneel aanpakken. Ik wilde iemand kiezen die me een goed gevoel gaf en Joris sloot daar perfect op aan. Mijn website heeft nu een professionelere uitstraling, met name de homepage. Joris reageert snel en dat is zeker een pluspunt. Ik vind het niet fijn als iemand pas drie dagen later reageert. Andere voordelen zijn: klantvriendelijk, meedenken, flexibel en affiniteit met mijn branche. De hele procedure was aangenaam en soepel. Joris gaf me het gevoel dat hij snapte wat ik wilde zeggen en uitstralen. Daar ben ik super blij mee! 

  Susana Romo Garcia
  In Balans Totaal
 • Nicolet-Helpende-Hoefjes

  Mijn website was niet professioneel genoeg qua tekst. Daar wilde ik graag iets aan doen. Voordat ik Joris inschakelde, wist ik niet zeker of we een gelijke visie hadden. Het hoeft van mij niet al te commercieel. Gelukkig is de opzet goed, de teksten zijn pakkend en alle informatie is verwerkt. Ik ben vooral blij met het tempo van Joris en het goede overleg. Verder is Joris goed bereikbaar. Ik beveel Joris daarom graag aan. Bedankt en ik weet je te vinden voor een volgende keer!

  Nicolet Nijhuis
  Helpende Hoefjes
 • I was looking for a native Dutch content writer to create bespoke articles for our website that would be backed up with credible sources. A good understanding of Dutch culture was paramount. I also needed someone who could understand the brief but also feel confident enough as to take initiatives and use the brief as a direction and not the rule, unless specified so. Since we work together with Joris we’ve been able to publish quality content on our website and acquired articles in a reasonable amount of time when required. One of the biggest benefits is the quality of the writing. I would definitely recommend Joris. Thank you for your work!

  Océane Bidault
  Waterlogic