fbpx

Schrijfcoach gezocht?

Als schrijfcoach help ik je om sterke, overtuigende teksten te schrijven, zodat je meer ideale klanten werft.

Ik leer je hoe je jouw droomklanten op een integere manier aantrekt. Zonder pusherig over te komen.

Met de juiste inzichten, technieken, tips & tricks, word je net zo goed als een professionele copywriter.

Leer love-based copywriting van een schrijfcoach waarmee je écht verder komt

Wil je copywriting leren van een ervaren schrijfcoach? Kijk eens snel of dit voor jou geldt:

 • Ben je ook zo klaar met de traditionele, manipulatieve marketing & copywriting en ben je op zoek naar een eerlijke manier om je ideale klanten te werven?
 • Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je nog steeds niet om goede wervende teksten te schrijven, waarmee je genoeg droomklanten werft?
 • Wil je zelf beter leren schrijven en de skills leren om jouw droomklanten te werven, zodat je daar de rest van je leven profijt van hebt?

Zo ja, dan kan ik je helpen…

 

Ga verder dan de traditionele technieken en verbind je op een diep niveau met je droomklanten

Stel je eens voor dat je moeiteloos en vanuit je hart al je teksten schrijft. Dat de inspiratie door je heen stroomt en je in korte tijd geweldige wervende teksten schrijft. Teksten waarmee je jouw droomklanten op een diep niveau raakt, zodat ze direct de telefoon grijpen en je opbellen…

Stel je eens voor dat je voor altijd schrijft vanuit een heerlijke flow, zonder dat je uren naar een leeg blad staart of steeds weer alles verwijdert en opnieuw begint.

En stel je eens voor dat die teksten ook nog eens als een trein werken en je non-stop met je droomklanten verbinden, zodat jij je mooie werk kan doen en een gigantische impact maakt.

…hoe heerlijk zou dat zijn?

 

Leer vanuit je hart wervende teksten te schrijven waarmee je daadwerkelijk je droomklanten werft

Als copywriting coach help ik jou om vanuit je hart wervende teksten te schrijven. Zodat je eindelijk verder komt en weet wat je moet schrijven om je droomklanten te werven.

En dat ook nog eens vanuit een heerlijke flow, zonder er dagenlang je hoofd op te breken.

Allemaal mogelijk als je leert schrijven vanuit je hart, in plaats van je hoofd. Dé manier om je op een diep niveau met je droomklanten te verbinden.

Het gaat dan ook niet langer om verkopen, maar om je klant zo goed mogelijk helpen. En daarom is hier geen plaats voor die vreselijke, manipulatieve copywriting uit het verleden.

Je leert wat voor jou écht werkt. En dat gaat veel verder dan een aantal schrijftechnieken en formules.

 

Schrijfcoach - Schrijfcoaching werkt!

Schrijfcoaching is iets voor jou als

Je veel teksten zelf schrijft (of gaat schrijven). En je eigenlijk vrij goed schrijft. Je hebt al wat e-boeken of blogs met tips over copywriting gelezen. Misschien heb je zelfs al een schrijfcursus gevolgd…

Toch knaagt er nog iets aan je. Je ziet nog niet het resultaat dat je had willen zien. En je vraagt je geregeld af of je teksten eigenlijk wel goed genoeg zijn.

Maar ja, zelf is het lastig om te zien wat je kunt verbeteren. Wat gaat er nou eigenlijk mis? Je schrijft toch al redelijk goed?

Maak je geen zorgen. Met mijn schrijfcoaching maak je al snel flinke stappen.

 

Waarom de traditionele aanpak vaak niet werkt

De meeste copywriters focussen zich op de traditionele formules, methodes en technieken.

Ze leren je wat je moet schrijven en hoe je dat doet.

Ja, je hebt dit nodig. Maar om succes te boeken is het niet genoeg.

Als jij een bewuste ondernemer bent. Een ondernemer met een missie. Een intuïtieve ondernemer…

…dan werkt die traditionele aanpak vaak niet (of niet volledig). Waardoor je uiteindelijk weinig resultaat ziet.

Misschien herken je het. Je doet mee aan een bepaalde cursus die je resultaten gaat brengen, omdat de aanpak “bewezen” is. Maar achteraf blijkt dat je er weinig mee opschiet.

Of je leert allerlei technieken en formules, om dan te merken dat het niet lijkt te werken.

Je probeert van alles, zonder echt resultaat te boeken.

Je vraagt je af of het aan jou ligt. Want die technieken horen toch te werken? En dat is ook zo. Ze hóren ook te werken. Maar je hebt meer nodig dan dat.

Dit is hoe het werkt…

Als jij het gevoel hebt dat je met je werk écht een missie hebt. Dat je iets te doen hebt waarmee jij de wereld een stukje beter maakt. En je dus echt vanuit je hart werkt…

Dan kom je er niet met enkel de traditionele technieken.

Je hebt een nieuwe aanpak nodig. Een aanpak die past bij ondernemen vanuit je hart.

Zo’n aanpak richt zich nooit alleen op wát je moet doen en hóe je dat doet (de traditionele copywriting).

Want dat kun je allemaal nog zo goed weten en leren, het werkt simpelweg niet als je niet verder de diepte in gaat.

Als jij je op een diep niveau met je droomklanten wilt verbinden…

 • De klanten die écht bij jou passen.
 • De klanten die jij hoort te helpen.
 • De klanten die op zoek zijn naar jou.
 • De klanten die jou nodig hebben om te groeien en zich verder te ontwikkelen.
 • De klanten met wie je echt geweldige resultaten bereikt…

Dan zul je dus ook veel dieper moeten gaan dan de traditionele technieken. Want de traditionele copywriting werkt vanuit het hoofd. En jij werkt vanuit je hart.

Bovendien is de traditionele copywriting gebaseerd op angst en schaarste.

Daarmee werf je natuurlijk nooit je droomklanten. Je wilt juist een positieve bijdrage leveren.

No worries, ik ga je daarbij helpen…

 

Dijk-van-een-schrijfcoach

Wat bereik je concreet met mij als schrijfcoach?

Er zijn voldoende goede copywriters en schrijfcoaches in Nederland en daarbuiten, maar zij leren jou over het algemeen alleen de traditionele copywriting.

Ze leren je hoe je moet verkopen volgens de regeltjes en met trucjes, maar ze leren je niet hoe jij je op een diep niveau met je klanten verbindt. Ze leren je niet om in jezelf te kijken en vanuit je hart krachtige teksten te schrijven waarmee je jouw droomklanten diep in hun ziel raakt.

Het gaat in love-based copywriting ook niet meer om verkopen (al levert het wel geld op). Het gaat om helpen. Verkopen = helpen. Je klanten op een diep, onbewust niveau raken, waardoor ze zich letterlijk als een magneet tot je aangetrokken voelen. Zodat jij ze kan helpen om verder te komen.

Als je dat eenmaal onder de knie hebt, schrijf je moeiteloos wervende teksten.

Wat kun je allemaal verwachten?

 • Je leert je belemmerende overtuigingen over schrijven te doorbreken, zodat je vol zelfvertrouwen kunt laten zien wie je bent en wat jij te bieden hebt.
 • Je leert vanuit de juiste energie te schrijven, zodat je ook echt jouw droomklanten aantrekt (en op haast magische wijze teksten schrijft).
 • Je leert hoe je traditionele copywriting formules op de juiste manier toepast (yes, alle ‘oude’ kennis is nog steeds handig, je moet er gewoon op de juiste manier mee omgaan).
 • Je leert je droomklanten op een liefdevolle manier aan te trekken (logisch ook, want alleen liefde verbindt).
 • Je leert vanuit flow te schrijven, zodat het schrijven makkelijk en automatisch gaat en je niet hoeft te worstelen om je woorden op papier te krijgen.
 • Je leert krachtige love-based copywriting technieken, waarmee je niet alleen je ideale klanten in overvloed aantrekt, maar ook nog eens bijdraagt aan een wereld die minder door angst geregeerd wordt.

Maar wacht eens even. Dit zijn maar een páár resultaten, want…

 

Terwijl je dit allemaal leert, schrijf je ook nog eens teksten die je klanten en centen opleveren

Je schrijft tijdens het hele traject teksten die werken. Geweldige webteksten, een weggever, e-mails, blogberichten, etc. Wat je maar nodig hebt…

We kijken samen naar iedere tekst en maken hem nog sterker. Die tekst kun je dan direct gebruiken. Ik leer je om beter te schrijven en pas hier en daar ook dingen voor je aan. Je hebt dus altijd een professionele copywriter aan je zij. Zo wordt iedere tekst een succes.

Naast alle next level copywriting skills, help ik je ook met de traditionele skills. Dus het wat en hoe.

En weet je…

Je schrijft niet alleen beter, je hele business wordt er beter van.

Uiteindelijk gaat het niet alleen om schrijven. Je leert om op een andere manier naar de wereld te kijken. Om anders met je business en je klanten om te gaan. En dat levert uiteindelijk nog veel meer vruchten op…

 • Je haalt het maximale uit jezelf.
 • Je bouwt een bedrijf waar je echt gelukkig van wordt.
 • Je maakt een enorme impact op je droomklanten.

 

Wat je nog meer tijdens schrijfcoaching leert

Ik heb een aantal unusual tricks voor je om je te helpen beter te schrijven. Maar dat betekent dat je wel een open mind nodig hebt. Ik ga je bijvoorbeeld leren om vanuit de juiste energie te schrijven. Juist ja, energie.

Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het eigenlijk helemaal niet. In de praktijk betekent het dat jij je echt helemaal in je ideale klant gaat verplaatsen. En dat je een hoop liefde voor je ideale klant gaat voelen.

Je wilt je ideale klant écht zo goed mogelijk helpen. Als je dat diep van binnen voelt, dan schrijf je automatisch betere teksten.

Hier hoort ook een aanbod bij waar jij verliefd op bent. Een aanbod waarvan jij weet dat het je klanten super ver gaat brengen. Dat het je klanten écht onwijs ver vooruit helpt. En ja, ook daar moet je dan ook écht 100% achterstaan…

Je kunt geen aanbod in elkaar knutselen om snel even wat te verdienen. Zo werkt het niet. Je wilt voor maximale impact gaan.

Het kan dus ook heel goed voorkomen dat je er tijdens het traject achterkomt dat je aanbod niet goed meer bij je past. In dat geval help ik je natuurlijk ook om het juiste aanbod te ‘vinden’.

Hoe klinkt dit voor jou?

Als jij hier niets bij voelt of het onzin vindt, dan kun je beter een andere schrijfcoach zoeken. Maar als jij denkt, “cool, dat klinkt aantrekkelijk,” dan kan ik veel betekenen voor jou.

 

Hoe ik jou als schrijfcoach help?

Ik ben niet zomaar een schrijfcoach. Ik ben een échte copywriter. Ik leer je niet om leuke, informatieve teksten te schrijven. Nee, ik leer je om wervende teksten te schrijven. Teksten waarmee jij je droomklanten aantrekt.

Als ik jouw teksten lees, leg ik direct de vinger op de zere plek en weet ik jou zo te coachen dat je steeds beter en beter wordt.  Ik garandeer je: je gaat 100% vooruit en schrijft betere teksten die meer resultaat opleveren.

 

Schrijfcoaching FAQ

Hoe ziet een schrijfcoaching traject eruit?

Als jij geweldige resultaten wilt boeken, dan heb je het meeste baat bij 1-op-1 begeleiding. En natuurlijk is 1-op-1 begeleiding nooit hetzelfde. Het is maatwerk. Samen kijken we wat voor jou de beste invulling is en hoe het traject er praktisch uit gaat zien.

 

Interesse in schrijfcoaching?

Stuur me hieronder een bericht.

 • Omdat ik precies op het juiste moment met Joris in aanraking kwam, en alles gelijk goed voelde (de website, kennismaking) heb ik niet getwijfeld en ben ik meteen in zijn zielswaarden programma gestapt. En daar heb ik absoluut geen spijt van. De opbouw van het programma heeft mij het vertrouwen en het inzicht gegeven dat alles grootser mocht. Van daaruit is een nieuw aanbod voor een nieuwe klant ontstaan. Ik heb het gevoel dat ik nu wel 10 levels-up ben gegaan, waar het aanbod van Joris een essentieel puzzelstukje in was. Praktisch gezien heeft het mij ook veel opgeleverd: driekwart van mijn website is nu vernieuwd. Het was fijn om elke week een meeting te hebben, omdat ik dan een tandje bijzet. Bovendien was Joris flexibel qua afspraken en bereikbaar als er iets is. Zeker een aanrader!
  Hélène Verheije
  From Thinking To Being
 • Daniëlle Riemersma - Grip op bedrijfsgroei
  Voor ik bij Joris kwam stoeide ik met mijn teksten en content. Het was daardoor niet duidelijk en daardoor kreeg ik met mijn salespagina’s weinig klanten. Joris heeft mij geholpen om ijzersterke content te maken en toch heel dicht bij mezelf te blijven. Daardoor zijn de teksten authentiek en echt van mezelf. Daarnaast is zijn aanpak en begeleiding super persoonlijk. De spirituele inslag was voor mij de doorslaggevende factor om te schrijven vanuit mijn zielswaarden. Dat had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Echt super blij dat ik besloten heb om Joris in te schakelen. Had ik veel eerder moeten doen. Nu raken de websiteteksten de bezoekers in hun pijnpunt + verlangen en komen de aanvragen van klanten die bij mij passen binnen.
  Daniëlle Riemersma
  Grip op bedrijfsgroei
 • Esther-Janssen
  Ik voelde me soms onzeker over de teksten die ik schreef. Sluiten ze wel genoeg aan bij mijn doelgroep? Ik voelde: ik wil me hierin verder ontwikkelen. Uit verschillende opties koos ik voor Joris, omdat zijn teksten helder zijn. Maar ook omdat ik meer wilde leren over het schrijven zelf met behulp van coaching. Het contact klopte voor mij meteen. Net als de prijs. Tijdens de schrijfcoaching heb ik heel veel teksten geschreven en ik voel helderder waar de tekst naartoe moet. Ook heb ik een nog beter beeld voor wie ik schrijf. De coaching van Joris is een stok achter de deur, brengt focus aan en maakt het schrijfproces makkelijker. Nu heb ik heldere teksten, die toegankelijk zijn voor mijn doelgroep. Ik raad schrijfcoaching van Joris daarom zeker aan. Laatst kreeg ik nog een compliment over mijn tekst: ‘aan het einde van de pagina wilde ik meteen JA zeggen’. Joris, bedankt voor je betrokkenheid en heldere feedback!
  Esther Janssen
  Ontmoetingen
 • Vivian-Dabrowski
  Joris heeft mij geholpen, toen ik echt niet meer wist wat ik moest doen. Ik zocht naar scherpte voor mijn website, scherpte in mijn teksten. En waar moet je dan beginnen? We hebben samen eerst gekeken naar 'maar wie zijn mijn klanten nou'. Ik persoonlijk dacht heel groots: ja iedereen natuurlijk! Maar juist het onderzoeken van mijn droomklant gaf mij zoveel houvast en structuur. Nu weet ik ook hoe de klant meer van zichzelf in mijn verhaal herkent. Wat ik zo mooi vind aan Joris, is dat hij niet zomaar afscheid neemt wanneer de tijd erop zit. Doordat hij door bleef vragen merkte hij dat het voor mij troebel was wat ik nou precies moest doen met mijn website. We hebben er daarom nog een extra 1,5 uur aan gewerkt, om het voor mij zo helder mogelijk te maken. Daar ben ik echt mega dankbaar voor! Dus als je net zoals ik last hebt van grootse ideeën en verhalen en soms een tikkeltje chaotisch bent, dan is het megafijn om met Joris te werken. Hij laat het allemaal mooi op elkaar aansluiten en creëert ook rust in je hoofd. 🙂
  Vivian Dabrowski
  Vivian Dabrowski Acting Training Coaching
 • Leonie-Leyoga
  Mijn website was aan vernieuwing toe, maar ik wist niet zo goed waar te beginnen. Ook zat ik absoluut niet te wachten op gladde verkooppraatjes en lokkertjes op mijn website. Het eerste contact gaf mij het vertrouwen om met Joris verder te gaan. Dankzij de coaching kwam ik achter unieke kenmerken van mijn bedrijf die ik als ondernemer niet zag. De afspraken die we maakten zorgden voor een stok achter de deur, waardoor het project eindelijk van de grond kwam. De tips van Joris waren direct toepasbaar in alle vormen van schriftelijke communicatie. Daarom ging ik ook betere nieuwsbrieven schrijven. Gaandeweg werd ik niet alleen zekerder in het schrijven van teksten. Ik kon mijn missie beter uitdragen en werd me bewuster van de waarde van mijn diensten. Ik heb mijn tarieven dan ook met bijna 20% verhoogd!
 • Jeff Flohr Coaching
  Voordat ik met Joris mijn droomklant verhelderde twijfelde ik, omdat mijn (belemmerende) gedachte was dat ik mijn ideale klant toch niet zou gaan vinden. Mede omdat ik van tevoren wist dat ik niet 1 gender wilde uitkiezen. Maar omdat ik goede verhalen over Joris en zijn werkwijze had gelezen, wilde ik het toch proberen. Na de training met Joris is alles super helder geworden. Ik weet nu exact wat de pijnpunten, verlangens en koopmotieven zijn van mijn klant. Hierdoor weet ik mijn social posts beter over te brengen. Vooral gerichter. Wat ik zo mooi vind: Joris dwingt je tot zelf nadenken. Het zijn eigen inzichten, met hulp van Joris. Hij denkt ontzettend mee, vanuit zijn hart. Ik voelde me daardoor ook niet echt een klant, maar meer een goede gewaardeerde kennis. Hij is zo oprecht dat we nog steeds contact hebben en hij nog steeds zo nu en dan met me meedenkt. Bedankt!
  Jeff Flohr
  Jeff Flohr Coaching
 • Loes de Bruin - Gewoon Loes
  Voordat ik mijn droomklant met Joris verhelderde, wist ik niet wat ik moest verwachten en wat het zou kosten. Ik besloot het toch te doen om een stevigere basis onder mijn bedrijf te leggen. Ik had namelijk geen idee hoe mijn droomklant er eigenlijk uitzag. Dankzij de Droomklant Sessie weet ik nu beter wat ik het leukste vind om te doen. De grootste voordelen: persoonlijk, goed doorgevraagd, goed geframed, no nonsens, geen verkooptrucjes. Zeker aan te bevelen!
  Loes de Bruin
  Gewoon Loes
 • Stijn Zeeman - TheNextTrainer
  Voordat we Joris inschakelden, kostte het ons te veel tijd om onze teksten tot in de puntjes te fine-tunen. We hadden veel ideeën voor content, maar kwamen daar niet aan toe. Nu is dat anders. Als we een goede kladversie aanleveren, dan maakt Joris daar een topversie van. We maken nu meer content en de kwaliteit is omhoog gegaan. Daardoor zijn we online beter zichtbaar. En dat levert weer meer klanten op. Bovendien maken we de content nu met veel plezier. We bevelen Joris daarom van harte aan. Go on Joris!
  Stijn Zeeman
  TheNextTrainer
 • Nicole-Culicool
  Voor ons online bedrijf sturen we wekelijks e-mails om waardevolle content te delen en onze binding met onze community te vergroten. Naast dat het ons veel tijd kost om een e-mail te schrijven, stonden er ook wel eens spelfouten in. Dankzij de samenwerking met Joris hebben we nu meer tijd over. Hierdoor kunnen we ons meer focussen op waar we goed in zijn en leuk vinden om te doen: persoonlijke video’s maken. Daarnaast is de tekstopbouw van de e-mail veel beter en leest het fijner weg. Dankzij  de duidelijke communicatie weten we waar we aan toe zijn aan en wat we mogen verwachten. We bevelen Joris zeker aan. Persoonlijk vind ik het ook erg mooi dat Joris vanuit het buitenland werkt. Dat sluit mooi aan bij onze filosofie en missie: het leven en werken in alle vrijheid.
 • Susana-In-Balans-Totaal
  Ik wilde mijn website opfrissen en het deze keer professioneel aanpakken. Ik wilde iemand kiezen die me een goed gevoel gaf en Joris sloot daar perfect op aan. Mijn website heeft nu een professionelere uitstraling, met name de homepage. Joris reageert snel en dat is zeker een pluspunt. Ik vind het niet fijn als iemand pas drie dagen later reageert. Andere voordelen zijn: klantvriendelijk, meedenken, flexibel en affiniteit met mijn branche. De hele procedure was aangenaam en soepel. Joris gaf me het gevoel dat hij snapte wat ik wilde zeggen en uitstralen. Daar ben ik super blij mee!
  Susana Romo Garcia
  In Balans Totaal
 • Nicolet-Helpende-Hoefjes
  Mijn website was niet professioneel genoeg qua tekst. Daar wilde ik graag iets aan doen. Voordat ik Joris inschakelde, wist ik niet zeker of we een gelijke visie hadden. Het hoeft van mij niet al te commercieel. Gelukkig is de opzet goed, de teksten zijn pakkend en alle informatie is verwerkt. Ik ben vooral blij met het tempo van Joris en het goede overleg. Verder is Joris goed bereikbaar. Ik beveel Joris daarom graag aan. Bedankt en ik weet je te vinden voor een volgende keer!
  Nicolet Nijhuis
  Helpende Hoefjes