fbpx

Schrijfcoach gezocht?

Als schrijfcoach help ik je om sterke, overtuigende teksten te schrijven, zodat je moeiteloos je ideale klanten aantrekt.

Bij mij leer je love-based copywriting, zodat je jouw droomklanten op een eerlijke manier aantrekt. Zonder manipulatief of verkoperig over te komen. Met de juiste inzichten, technieken en tips & tricks, word je net zo goed als een professionele copywriter.

Leer heart-based copywriting van een schrijfcoach waarmee je écht verder komt

Wil je copywriting leren van een ervaren schrijfcoach? Kijk eens snel of dit voor jou geldt:

 • Ben je ook zo klaar met de traditionele, manipulatieve marketing & copywriting en ben je op zoek naar een eerlijke manier om je ideale klanten te werven?
 • Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je nog steeds niet om goede wervende teksten te schrijven, waarmee je genoeg droomklanten werft?
 • Wil je zelf beter leren schrijven en de skills leren om jouw droomklanten te werven, zodat je daar de rest van je leven profijt van hebt?

Zo ja, dan kan ik je helpen…

 

Ga verder dan de traditionele technieken en verbind je op een diep niveau met je droomklanten

Stel je eens voor dat je moeiteloos al je teksten schrijft. Dat de inspiratie door je heen stroomt en je in korte tijd geweldige wervende teksten schrijft. Teksten waarmee je jouw droomklanten op een diep niveau raakt, zodat ze direct de telefoon grijpen en je opbellen…

Stel je eens voor dat je voor altijd kon schrijven vanuit een heerlijke flow, zonder dat jij je hoofd erop hoeft te breken.

En stel je eens voor dat die teksten ook nog eens als een trein werken en je non-stop met je droomklanten verbinden, zodat jij je mooie werk kan doen en een gigantische impact maakt.

…hoe heerlijk zou dat zijn?

 

Leer vanuit je hart wervende teksten te schrijven waarmee je daadwerkelijk je droomklanten werft

Welkom bij hét schrijfcoaching traject waarin je leert om vanuit je hart wervende teksten te schrijven. Zodat je eindelijk verder komt en weet wat je moet schrijven om je droomklanten te werven.

En dat ook nog eens vanuit een heerlijke flow, zonder echt te hoeven nadenken.

Allemaal mogelijk als je leert schrijven vanuit je hart, in plaats van je hoofd. Dé manier om je op een diep niveau met je droomklanten te verbinden.

Het gaat dan ook niet langer om verkopen, maar om je klant zo goed mogelijk helpen. En daarom is hier geen plaats voor die vreselijke, manipulatieve copywriting uit het verleden.

Je leert wat voor jou écht werkt. En dat gaat veel verder dan een aantal schrijftechnieken en formules.

 

Schrijfcoach - Schrijfcoaching werkt!

Schrijfcoaching is iets voor jou als

Je veel teksten zelf schrijft (of gaat schrijven). En je eigenlijk vrij goed schrijft. Je hebt al wat e-boeken of blogs met tips over copywriting gelezen. Misschien heb je zelfs al een schrijfcursus gevolgd…

Toch knaagt er nog iets aan je. Je ziet nog niet het resultaat dat je had willen zien. En je vraagt je geregeld af of je teksten eigenlijk wel goed genoeg zijn.

Maar ja, zelf is het lastig om te zien wat je kunt verbeteren. Wat gaat er nou eigenlijk mis? Je schrijft toch al redelijk goed?

Maak je geen zorgen. Met mijn schrijfcoaching maak je al snel flinke stappen.

 

Waarom de traditionele aanpak vaak niet werkt

De meeste copywriters focussen zich op de traditionele formules, methodes en technieken.

Ze leren je wat je moet schrijven en hoe je dat doet.

Ja, je hebt dit nodig. Maar om succes te boeken is het niet genoeg.

Als jij een bewuste ondernemer bent. Een ondernemer met een missie. Een intuïtieve ondernemer…

…dan werkt die traditionele aanpak vaak niet (of niet volledig). Waardoor je uiteindelijk weinig resultaat ziet.

Misschien herken je het. Je doet mee aan een bepaalde cursus die je resultaten gaat brengen, omdat de aanpak “bewezen” is. Maar achteraf blijkt dat je er weinig mee opschiet.

Of je leert allerlei technieken en formules, om dan te merken dat het niet lijkt te werken.

Je probeert van alles, zonder echt resultaat te boeken.

Je vraagt je af of het aan jou ligt. Want die technieken horen toch te werken? En dat is ook zo. Ze hóren ook te werken. Maar je hebt meer nodig dan dat.

Dit is hoe het werkt…

Als jij het gevoel hebt dat je met je werk écht een missie hebt. Dat je iets te doen hebt waarmee jij de wereld een stukje beter maakt. En je dus echt vanuit je hart werkt…

Dan kom je er niet met enkel de traditionele technieken.

Je hebt een nieuwe aanpak nodig. Een aanpak die past bij ondernemen vanuit je hart.

Zo’n aanpak richt zich nooit alleen op wát je moet doen en hóe je dat doet (de traditionele copywriting).

Want dat kun je allemaal nog zo goed weten en leren, het werkt simpelweg niet als je niet verder de diepte in gaat.

Als jij je op een diep niveau met je droomklanten wilt verbinden…

 • De klanten die écht bij jou passen.
 • De klanten die jij hoort te helpen.
 • De klanten die op zoek zijn naar jou.
 • De klanten die jou nodig hebben om te groeien en zich verder te ontwikkelen.
 • De klanten met wie je echt geweldige resultaten bereikt…

Dan zul je dus ook veel dieper moeten gaan dan de traditionele shit. Want de traditionele copywriting werkt vanuit het hoofd. En jij werkt vanuit je hart.

Bovendien is de traditionele copywriting gebaseerd op angst en schaarste.

Daarmee werf je natuurlijk nooit je droomklanten. Je wilt juist een positieve bijdrage leveren.

No worries, ik ga je daarbij helpen…

 

Dijk-van-een-schrijfcoach

Wat bereik je concreet met mij als schrijfcoach?

Er zijn voldoende goede copywriters en schrijfcoaches in Nederland en daarbuiten, maar zij leren jou over het algemeen alleen de traditionele copywriting.

Ze leren je hoe je moet verkopen volgens de regeltjes, maar ze leren je niet hoe jij je op een diep niveau met je klanten verbindt. Ze leren je niet om in jezelf te kijken en vanuit je hart krachtige teksten te schrijven waarmee je jouw droomklanten diep in hun ziel raakt.

Het gaat in heart-based copywriting ook niet meer om verkopen (al levert het wel geld op). Het gaat om helpen. Je klanten op een diep, onbewust niveau raken, waardoor ze zich letterlijk als een magneet tot je aangetrokken voelen. Zodat jij ze kan helpen om verder te komen.

Als je dat eenmaal onder de knie hebt, schrijf je moeiteloos wervende teksten.

Wat kun je allemaal verwachten?

 • Je leert je belemmerende overtuigingen over schrijven te doorbreken, zodat je vol zelfvertrouwen kunt laten zien wie je bent en wat jij te bieden hebt.
 • Je leert vanuit de juiste energie te schrijven, zodat je ook echt jouw droomklanten aantrekt (en op haast magische wijze teksten schrijft).
 • Je leert hoe je traditionele copywriting formules op de juiste manier toepast (yes, alle ‘oude’ kennis is nog steeds handig, je moet er gewoon op de juiste manier mee omgaan).
 • Je leert je droomklanten op een liefdevolle manier aan te trekken (logisch ook, want alleen liefde verbindt).
 • Je leert vanuit flow te schrijven, zodat het schrijven makkelijk en automatisch gaat en je niet hoeft te worstelen om je woorden op papier te krijgen.
 • Je leert krachtige love-based copywriting technieken, waarmee je niet alleen je ideale klanten in overvloed aantrekt, maar ook nog eens bijdraagt aan een wereld die minder door angst geregeerd wordt.

Maar wacht eens even. Dit zijn maar een páár resultaten, want…

 

Terwijl je dit allemaal leert, schrijf je ook nog eens teksten die je klanten en centen opleveren

Je schrijft tijdens het hele traject teksten die werken. Geweldige webteksten, een weggever, e-mails, blogberichten, etc. Wat je maar nodig hebt…

We kijken samen naar iedere tekst en maken hem nog sterker. Die tekst kun je dan direct gebruiken. Ik leer je om beter te schrijven en pas hier en daar ook dingen voor je aan. Je hebt dus altijd een professionele copywriter aan je zij. Zo wordt iedere tekst een succes.

Naast alle next level copywriting skills, help ik je ook met de traditionele skills. Dus het wat en hoe. Samen genomen is dit het meest complete en praktische copywriting schrijfcoaching programma dat je maar kunt bedenken. Ik heb zoiets nog niet gezien.

En weet je…

Je schrijft niet alleen beter, je hele business wordt er beter van.

Uiteindelijk gaat het niet alleen om schrijven. Je leert om op een andere manier naar de wereld te kijken. Om anders met je business en je klanten om te gaan. En dat levert uiteindelijk nog veel meer vruchten op…

 • Je haalt het maximale uit jezelf.
 • Je bouwt een bedrijf waar je echt gelukkig van wordt.
 • Je maakt een enorme impact op je droomklanten.

 

Wat je nog meer tijdens schrijfcoaching leert

Ik heb een aantal unusual tricks voor je om je te helpen beter te schrijven. Maar dat betekent dat je wel een open mind nodig hebt. Ik ga je bijvoorbeeld leren om vanuit de juiste energie te schrijven. Juist ja, energie.

Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar is het eigenlijk helemaal niet. In de praktijk betekent het dat jij je echt helemaal in je ideale klant gaat verplaatsen. En dat je een hoop liefde voor je ideale klant gaat voelen.

Je wilt je ideale klant écht zo goed mogelijk helpen. Als je dat diep van binnen voelt, dan schrijf je automatisch betere teksten. (Om dat te bereiken, moet je trouwens ook door je belemmeringen heen – alles hangt met elkaar samen).

Hier hoort ook een aanbod bij waar jij verliefd op bent. Een aanbod waarvan jij weet dat het je klanten super ver gaat brengen. Dat het je klanten écht onwijs ver vooruit helpt. En ja, ook daar moet je dan ook écht 100% achterstaan…

Je kunt geen aanbod in elkaar knutselen om snel even wat te verdienen. Zo werkt het niet. Je wilt voor maximale impact gaan.

Het kan dus ook heel goed voorkomen dat je er tijdens het traject achterkomt dat je aanbod niet goed meer bij je past. In dat geval help ik je natuurlijk ook om het juiste aanbod te ‘vinden’.

Hoe klinkt dit voor jou?

Als jij hier niets bij voelt of het onzin vindt, dan kun je beter een andere schrijfcoach zoeken. Maar als jij denkt, “cool, dat klinkt aantrekkelijk,” dan kan ik veel betekenen voor jou.

 

Hoe ik jou als schrijfcoach help?

Ik ben niet zomaar een schrijfcoach. Ik ben een échte copywriter. Als ik jouw teksten lees, weet ik vaak al direct de vinger op de zere plek te leggen. En zo niet, dan kom ik daar in een aantal gesprekken wel achter.

Het is daarom goed mogelijk dat je al snel een doorbraak realiseert. Dat is ook de reden dat ik het eenmalige pakket met 3 teksten durf aan te bieden. De vraag is alleen, kun je het jezelf compleet eigen maken? Vaak lukt dat niet in zo’n kort tijdsbestek.

Om een blijvende doorbraak te realiseren en écht een goede copywriter te worden, zodat je de rest van je leven sterke, overtuigende teksten schrijft, heb je het meeste baat bij een langer traject.

Dat is makkelijk te verklaren aan de hand van psychologie. Zo is het algemeen bekend dat het zo’n 60 dagen of meer duurt om je een nieuwe gewoonte eigen te maken. Maar als je het eenmaal hebt aangeleerd, blijf je daar de rest van je leven de vruchten van plukken.

Voor welke optie je ook kiest. Wat ik jou kan beloven: ik ga je liefdevol coachen, zodat jij op je eigen tempo beter leert schrijven.

 

Schrijfcoaching FAQ

Hoe ziet een schrijfcoaching traject eruit?

Als jij enorme stappen wilt nemen, dan heb je het meeste baat bij 1-op-1 begeleiding. Daarom heb ik een eenmalig pakket en twee intensieve trajecten waarmee je echt super ver gaat komen. Zo ver zelfs dat jij je een échte copywriter mag noemen.

Daar heb jij je leven lang profijt van.

De investering lijkt misschien hoog, maar denk er eens goed over na. Als jij een goed high-end aanbod hebt, dan heb je de prijs er al uit als je een paar klanten extra binnenhaalt. En dat gaat jou 100% lukken als je met mij een traject aangaat.

Voordat je teksten kan schrijven waarmee je jouw droomklanten op een diep niveau raakt, moet je eerst een aantal zaken helder hebben. Je ‘why’ en missie: waarom je doet wat je doet. Je droomklant: voor wie je dat doet.

Ik help je dit allemaal te ontdekken. Of scherp te stellen als je er al een beeld van hebt (het kan nooit kwaad om te sparren, toch?). Hoe dan ook, ik help je nieuwe inzichten te verwerven. Dat alleen al is goud waard en gaat je ongelofelijk helpen in je business.

Interesse in schrijfcoaching?

Neem dan nu contact met me op, dan plannen we snel een gratis strategiegesprek in.

Kies jouw coachingspakket

Snel betere teksten

497

 • Intakegesprek
 • 3x feedbackgesprek
 • 3x schriftelijke feedback
 • Eindredactie op iedere tekst
 • Maximaal 3 teksten
 • Bonus: bepaal je ideale klant

6 maanden traject

2497

Word expert in copywriting

 • Intakegesprek
 • Elke week 1x feedbackgesprek
 • Elke week 1x schriftelijke feedback
 • Je kunt iedere week 1 tekst inzenden
 • Eindredactie op iedere tekst
 • Bonus: bepaal je ideale klant
 • Bonus: bepaal je missie & visie
 • Bonus: doorbreek je belemmerende overtuigingen

 • Leonie-Leyoga

  Mijn website was aan vernieuwing toe. Eigenlijk wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Vanuit mijn achtergrond in de communicatie had ik al ervaring met tekstschrijven. Maar hoe doe je dat voor een website? Ik wilde het werk niet helemaal uit handen geven. Ik ken mijn diensten immers het allerbeste. Ook zat ik absoluut niet te wachten op gladde verkooppraatjes en lokkertjes op mijn website. Het eerste contact was goed. Joris stelde voor om mij te coachen in het schrijven van mijn eigen teksten. Zo kwam ik achter unieke kenmerken van mijn bedrijf die ik als ondernemer niet zag. Voordelen van deze manier van werken waren:

  • De afspraken die we maakten zorgden voor een stok achter de deur. Hierdoor kwam dit project eindelijk van de grond.
  • De tips van Joris waren direct toepasbaar in alle vormen van schriftelijke communicatie, waardoor ik ook betere nieuwsbrieven ging schrijven.
  • Ik ging beter nadenken over wat ik wil met mijn bedrijf. Hierdoor werd ik mij bewuster van mijn eigen missie en ging ik die beter uitdragen.

  Gaandeweg werd ik niet alleen zekerder in het schrijven van teksten, maar ook over mijn eigen product. Ik werd me bewuster van de waarde van mijn diensten en heb mijn tarieven dan ook me