fbpx

Werf je droomklanten
met bezielde teksten

Authentieke en overtuigende content
voor coaches, trainers & therapeuten

Grijp de aandacht

Onderscheid je met authentieke teksten en laat een onuitwisbare indruk op je ideale klanten achter. Word onweerstaanbaar.

Vergroot je aantrekkingskracht

Bereik verbluffende resultaten met content die volledig afgestemd is op jouw ideale klant. Expect magic.

Werf je droomklanten

Met teksten die overtuigend en totally you zijn, word je een magneet voor je ideale klanten. Content die het werk voor je doet.

Sterke Content helpt je met copywriting

Overtuigende teksten nodig?

Je wilt impact maken met je business

Wil jij online klanten aantrekken die bij je passen, die je energie geven en voor wie je veel kunt betekenen? Dan heb je ijzersterke teksten nodig. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Herkenbaar?
 • Krijg je maar niet de juiste woorden op papier? 
 • Moeite om beknopte, aantrekkelijke teksten te schrijven die niet té commercieel zijn? 
 • Geen zin of tijd om uren te zwoegen op overtuigende teksten?
 • Geen idee hoe je vertelt wat jou onderscheidt of uniek maakt? 
 • Stop je een hoop tijd en energie in je teksten, maar valt het resultaat tegen?

Geen zorgen, ik help je. Lees snel verder.

Ben jij een ondernemer met een missie?

Ik werk graag samen met bewuste ondernemers die hun succes meten aan de positieve impact die ze maken. Zoals coaches, trainers, therapeuten, healers, dienstverleners & andere experts. Benieuwd of ik jou ook kan helpen? 

Voor ijzersterke copywriting moet je bij Sterke Content zijn

Verbind je op een diep niveau met je ideale klanten

Met de juiste teksten trek je de juiste klanten aan

Iedereen kan schrijven, maar het is een stuk moeilijker om wervende teksten te schrijven. Ik help je authentieke en overtuigende content te creëren, waarmee je een magneet wordt voor de klanten die het beste bij je passen.

Je ideale klanten zijn voor je bestemd. Jij kunt ze als geen ander helpen. Je bereikt geweldige resultaten met ze en verrijkt zo het leven van je klanten én jezelf.

Daarom ben ik er voor ondernemers met een hart voor bewustzijn. Het leven kan zoveel mooier en lichter zijn als we niet meer vanuit onze trauma’s, wonden en pijn reageren. Als we werken aan persoonlijke groei en bewustwording. Zo maken we de wereld stap voor stap een betere plek.

Wat ik doe

Copywriting – Wil je teksten uitbesteden? Het schrijven van copy is zowel een kunst als een wetenschap. Ik combineer mijn creativiteit met bewezen formules en help je online te groeien.
Schrijfcoaching – Wil je zelf betere teksten schrijven? Ik haal de copy held in jou naar boven en help je overtuigende teksten te creëren, waarmee je een magische aantrekkingskracht krijgt.

Wat zeggen klanten?

 • Esther-Janssen
  Ik voelde me soms onzeker over de teksten die ik schreef. Sluiten ze wel genoeg aan bij mijn doelgroep? Ik voelde: ik wil me hierin verder ontwikkelen. Uit verschillende opties koos ik voor Joris, omdat zijn teksten helder zijn. Maar ook omdat ik meer wilde leren over het schrijven zelf met behulp van coaching. Het contact klopte voor mij meteen. Net als de prijs. Tijdens de schrijfcoaching heb ik heel veel teksten geschreven en ik voel helderder waar de tekst naartoe moet. Ook heb ik een nog beter beeld voor wie ik schrijf. De coaching van Joris is een stok achter de deur, brengt focus aan en maakt het schrijfproces makkelijker. Nu heb ik heldere teksten, die toegankelijk zijn voor mijn doelgroep. Ik raad schrijfcoaching van Joris daarom zeker aan. Laatst kreeg ik nog een compliment over mijn tekst: ‘aan het einde van de pagina wilde ik meteen JA zeggen’. Joris, bedankt voor je betrokkenheid en heldere feedback!
  Esther Janssen
  Ontmoetingen
 • Vivian-Dabrowski
  Joris heeft mij geholpen, toen ik echt niet meer wist wat ik moest doen. Ik zocht naar scherpte voor mijn website, scherpte in mijn teksten. En waar moet je dan beginnen? We hebben samen eerst gekeken naar 'maar wie zijn mijn klanten nou'. Ik persoonlijk dacht heel groots: ja iedereen natuurlijk! Maar juist het onderzoeken van mijn droomklant gaf mij zoveel houvast en structuur. Nu weet ik ook hoe de klant meer van zichzelf in mijn verhaal herkent. Wat ik zo mooi vind aan Joris, is dat hij niet zomaar afscheid neemt wanneer de tijd erop zit. Doordat hij door bleef vragen merkte hij dat het voor mij troebel was wat ik nou precies moest doen met mijn website. We hebben er daarom nog een extra 1,5 uur aan gewerkt, om het voor mij zo helder mogelijk te maken. Daar ben ik echt mega dankbaar voor! Dus als je net zoals ik last hebt van grootse ideeën en verhalen en soms een tikkeltje chaotisch bent, dan is het megafijn om met Joris te werken. Hij laat het allemaal mooi op elkaar aansluiten en creëert ook rust in je hoofd. 🙂
  Vivian Dabrowski
  Vivian Dabrowski Acting Training Coaching
 • Leonie-Leyoga

  Mijn website was aan vernieuwing toe, maar ik wist niet zo goed waar te beginnen. Ook zat ik absoluut niet te wachten op gladde verkooppraatjes en lokkertjes op mijn website. Het eerste contact gaf mij het vertrouwen om met Joris verder te gaan. Dankzij de coaching kwam ik achter unieke kenmerken van mijn bedrijf die ik als ondernemer niet zag. De afspraken die we maakten zorgden voor een stok achter de deur, waardoor het project eindelijk van de grond kwam. De tips van Joris waren direct toepasbaar in alle vormen van schriftelijke communicatie. Daarom ging ik ook betere nieuwsbrieven schrijven. Gaandeweg werd ik niet alleen zekerder in het schrijven van teksten. Ik kon mijn missie beter uitdragen en werd me bewuster van de waarde van mijn diensten. Ik heb mijn tarieven dan ook met bijna 20% verhoogd!

 • Stijn Zeeman - TheNextTrainer

  Voordat we Joris inschakelden, kostte het ons te veel tijd om onze teksten tot in de puntjes te fine-tunen. We hadden veel ideeën voor content, maar kwamen daar niet aan toe. Nu is dat anders. Als we een goede kladversie aanleveren, dan maakt Joris daar een topversie van. We maken nu meer content en de kwaliteit is omhoog gegaan. Daardoor zijn we online beter zichtbaar. En dat levert weer meer klanten op. Bovendien maken we de content nu met veel plezier. We bevelen Joris daarom van harte aan. Go on Joris!

  Stijn Zeeman
  TheNextTrainer
 • Nicole-Culicool

  Voor ons online bedrijf sturen we wekelijks e-mails om waardevolle content te delen en onze binding met onze community te vergroten. Naast dat het ons veel tijd kost om een e-mail te schrijven, stonden er ook wel eens spelfouten in. Dankzij de samenwerking met Joris hebben we nu meer tijd over. Hierdoor kunnen we ons meer focussen op waar we goed in zijn en leuk vinden om te doen: persoonlijke video’s maken. Daarnaast is de tekstopbouw van de e-mail veel beter en leest het fijner weg. Dankzij  de duidelijke communicatie weten we waar we aan toe zijn aan en wat we mogen verwachten. We bevelen Joris zeker aan. Persoonlijk vind ik het ook erg mooi dat Joris vanuit het buitenland werkt. Dat sluit mooi aan bij onze filosofie en missie: het leven en werken in alle vrijheid.

 • Susana-In-Balans-Totaal

  Ik wilde mijn website opfrissen en het deze keer professioneel aanpakken. Ik wilde iemand kiezen die me een goed gevoel gaf en Joris sloot daar perfect op aan. Mijn website heeft nu een professionelere uitstraling, met name de homepage. Joris reageert snel en dat is zeker een pluspunt. Ik vind het niet fijn als iemand pas drie dagen later reageert. Andere voordelen zijn: klantvriendelijk, meedenken, flexibel en affiniteit met mijn branche. De hele procedure was aangenaam en soepel. Joris gaf me het gevoel dat hij snapte wat ik wilde zeggen en uitstralen. Daar ben ik super blij mee! 

  Susana Romo Garcia
  In Balans Totaal
 • Nicolet-Helpende-Hoefjes

  Mijn website was niet professioneel genoeg qua tekst. Daar wilde ik graag iets aan doen. Voordat ik Joris inschakelde, wist ik niet zeker of we een gelijke visie hadden. Het hoeft van mij niet al te commercieel. Gelukkig is de opzet goed, de teksten zijn pakkend en alle informatie is verwerkt. Ik ben vooral blij met het tempo van Joris en het goede overleg. Verder is Joris goed bereikbaar. Ik beveel Joris daarom graag aan. Bedankt en ik weet je te vinden voor een volgende keer!

  Nicolet Nijhuis
  Helpende Hoefjes

Wil jij dit soort resultaten bereiken?

Goede content:
  • geeft je een professionele uitstraling en bouwt aan vertrouwen tussen jou en je publiek (zonder verkoop je niets);
  • overtuigt potentiële klanten van de waarde van je aanbod (je verkoopt sneller & makkelijker en hoeft er zelf minder moeite voor te doen);
  • helpt je om je te onderscheiden en je missie helder uit te dragen (pak vol zelfvertrouwen het podium en trek zo de juiste klanten aan);
  • laat zien dat jij de beste oplossing voor de problemen van je ideale klanten hebt (je wordt de enige logische keuze voor je droomklanten, competitie speelt geen rol meer);
  • trekt een constante stroom droomklanten aan, die staan te springen om met je samen te werken (content die het werk voor je doet).
Ervaar meer impact, vrijheid en winst

Je trekt je ideale klanten aan. Klanten die vol overtuiging en enthousiasme voor jou kiezen. Klanten die bij je passen en die jij als geen ander kunt helpen. Je ervaart daarom een hoop impact en voldoening.

Bovendien stijgt je winst, omdat je ook nog eens méér klanten werft. Zo kun je groeien met je onderneming en schenkt je bedrijf jou de vrijheid om je gewenste lifestyle te leven.

Laat mij je daarom helpen. Je verdient het om met je droomklanten te werken en een geweldig bedrijf te bouwen dat jou voldoening, vrijheid en winst schenkt.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Stuur me een e-mail via onderstaand formulier