fbpx

Contentcreatie

Je kunt bij mij terecht voor de volledige creatie van content. Voor je website, blog, socialmedia-netwerken en andere contentmarketing doelen.

Heb je bijvoorbeeld een whitepaper, gids of e-boek nodig? Geen probleem, ik regel het voor je.

Ik kan alles voor je uit handen nemen. Wel zo makkelijk, toch?

Freelance tekstschrijver gezocht voor contentcreatie?

Vind je het lastig om boeiende content te creëren? Of heb je er simpelweg geen tijd voor?

’Content is king’. En dat weet je. Want wat heb je aan een website, whitepaper of Facebookpagina zonder content? Juist. Helemaal niets.

Helaas gebruiken veel bedrijven content alleen maar als bladvulling. Maar met ‘t lukraak creëren en plaatsen van content bereik je jouw online marketingdoelen niet. ‘Content is king’ is dus niet genoeg.

Laten we het daarom hebben over het ouderwetse ‘klant is koning’. Want als je content niet boeiend genoeg is voor je publiek, dan bereik je er weinig mee.

Je verspilt hoogstens de kostbare tijd van je publiek. En geloof me, dat nemen ze je niet in dank af.

Zorg daarom voor goede content. De beste content stelt je doelgroep centraal, geeft antwoord op hun vragen en is gepresenteerd op een interessante en georganiseerde manier.

Bereik het met een goede freelance tekstschrijver

Met goede content bouw je aan vertrouwen tussen jou en je bezoekers. En dat is erg belangrijk, want vertrouwen vormt de basis van iedere relatie. Zonder dat vertrouwen bereik je jouw online marketingdoelen niet.

Duidelijk. Je hebt dus goede content nodig. Teksten die je bezoekers graag lezen, omdat ze boeiend, uniek en waardevol zijn. Content waarbij ze denken: ‘ja, dit is wat ik zoek’ of ‘hier heb ik échts iets aan’.

Goede content:

  • verbetert je online zichtbaarheid;
  • vergroot je naamsbekendheid;
  • regelt meer verkeer naar je website;
  • zorgt ervoor dat je publiek je ziet als een expert;
  • genereert leads.

Een slimme freelance tekstschrijver kan dit soort resultaten voor je bereiken. Zeker als-ie gemakkelijk op je online marketingdoelen aansluit

Laat mij je daarom helpen. Ik kan je helpen al je wensen te realiseren en creëer content die het werk voor je doet. Vul het formulier hieronder in.