fbpx

Freelance copywriter gezocht?

Als freelance copywriter schrijf ik teksten die jouw lezers tot actie aanzetten.

Denk aan het kopen van je product, dienst of cursus. Maar ook het downloaden van je weggever.

Ik zorg ervoor dat je conversie stijgt en je zoveel mogelijk ideale klanten werft.

Freelance copywriter gezocht?

Ben jij een bewuste ondernemer of impactmaker? Zoals een coach, trainer, therapeut, dienstverlener of andere expert met een missie? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het verkopen van je producten of diensten? Wil je jouw bezoekers overtuigen, maar weet je niet hoe?

Freelance copywriter gezocht?

Overtuigend schrijven is lastig. Op het internet is ‘t ontzettend moeilijk om de aandacht van je publiek te trekken en vast te houden.

Als je jouw bezoekers niet weet te boeien, klikken ze je verhaal weg. Kans gemist.

Jammer, want je weet dat je iets waardevols te bieden hebt. Een product of dienst waarmee je écht iets toevoegt aan het leven van jouw klanten.

Je wilt dan ook niets liever dan impact maken.

Helaas zijn je potentiële klanten ongeduldig. Bovendien vragen talloze andere prikkels om aandacht. Om succesvol te zijn, moet je jouw boodschap ijzersterk communiceren.

Herkenbaar?

 • Worstel je nu nog om voldoende klanten aan te trekken?
 • Heb je wel voldoende klanten, maar zijn het niet je droomklanten?
 • Heb je al genoeg klanten, maar wil je met je business naar het volgende level groeien?
 • Wil je nog meer ideale klanten bereiken, aantrekken en overtuigen?
 • Wil je jouw omzet en impact verdubbelen of verdriedubbelen?

Ik help je met alle liefde je doelen te bereiken. Maar nog liever overtref ik ze…

 

Freelance-copywriter-gezocht

 

Freelance copywriter voor ondernemers met een missie

Ik ben ondernemer geworden vanwege de vrijheid die ondernemen biedt. Doen waar ik zin in heb, zelf mijn uren bepalen en als freelance copywriter vanuit het buitenland werken. Heerlijk.

Maar ik vind het nog fijner om écht iets te betekenen voor anderen. Om met mijn skills als copywriter en schrijfcoach andere ondernemers te helpen groeien. Ondernemers die net zoals ik impact willen maken.

Daarom ben ik er voor ondernemers met een missie. Coaches, trainers, therapeuten, dienstverleners en andere experts die hun klanten helpen groeien.

Ondernemers die hun succes meten aan de positieve impact die ze creëren…

Ik ben niet alleen op missie om dit soort ondernemers te helpen. Want de traditionale copywriting is vaak gebaseerd op angst en manipulatie.

Daar wil ik verandering in brengen door te laten zien dat je ook op een eerlijke, liefdevolle manier kunt verkopen.

Zonder jezelf anders voor te doen dan je bent.

 

Zoek-je-een-freelance-copywriter

 

Als freelance copywriter help ik je resultaten te behalen

Veel freelance copywriters schrijven goed. Maar écht goede copy is véél meer dan lekkere teksten schrijven.

Met de beste copy creëer je een sterk merkverhaal; het gevoel dat mensen bij je merk of imago hebben. En dat is nog veel meer waard dan enkel wat ‘lekker lopende zinnen’.

Jouw merkverhaal maakt het onderscheid. Het geeft je kleur in de grijze massa. Het blijft plakken in het hart van je lezers.

Met goede copywriting gaan je teksten van ‘mwah’ naar ‘amazing’. Teksten waar je persoonlijkheid vanaf spat, zodat je ideale klanten gelijk zien hoe geweldige je bent (verhoog je gunfactor x100).

En in plaats van je klanten te pushen of hun ego te bespelen, laat je simpelweg zien waarom jij de beste keus bent. Dat is alles wat ze nodig hebben om zelf de juiste beslissing te maken.

Ik help je dit soort resultaten te bereiken.

Als freelance copywriter help ik je om je ideale klanten te werven

Schakel een professionele freelance copywriter in

Goede freelance copywriter gezocht? De copy die je voor je marketingdoelen gebruikt, reflecteert je business. Goede copy drukt de professionaliteit en kwaliteit van je merk uit en beïnvloedt het beeld dat klanten van jou en je bedrijf vormen.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Zorg daarom voor uitstekende copy.

Goede copy:

 • bouwt aan het imago en de herkenbaarheid van je merk;
 • converteert bezoekers naar klanten;
 • postioneert je als de expert in jouw vakgebied;
 • verheldert de voordelen van het bestellen van jouw product of dienst;
 • onderscheidt je van jouw concurrenten.

Natuurlijk, het kost geld om een geweldige freelance copywriter in te huren. Maar als verstandige ondernemer kijk je altijd naar het rendement op je investering (ROI).

Slim geschreven copy betaalt zich qua resultaat meerdere malen terug. En is dus een uitstekende investering.

 

Freelance copywriter gezocht?

Ben je benieuwd of ik de juiste freelance copywriter voor jou ben? Stuur me hieronder een bericht.

 • Omdat ik precies op het juiste moment met Joris in aanraking kwam, en alles gelijk goed voelde (de website, kennismaking) heb ik niet getwijfeld en ben ik meteen in zijn zielswaarden programma gestapt. En daar heb ik absoluut geen spijt van. De opbouw van het programma heeft mij het vertrouwen en het inzicht gegeven dat alles grootser mocht. Van daaruit is een nieuw aanbod voor een nieuwe klant ontstaan. Ik heb het gevoel dat ik nu wel 10 levels-up ben gegaan, waar het aanbod van Joris een essentieel puzzelstukje in was. Praktisch gezien heeft het mij ook veel opgeleverd: driekwart van mijn website is nu vernieuwd. Het was fijn om elke week een meeting te hebben, omdat ik dan een tandje bijzet. Bovendien was Joris flexibel qua afspraken en bereikbaar als er iets is. Zeker een aanrader!
  Hélène Verheije
  From Thinking To Being
 • Daniëlle Riemersma - Grip op bedrijfsgroei
  Voor ik bij Joris kwam stoeide ik met mijn teksten en content. Het was daardoor niet duidelijk en daardoor kreeg ik met mijn salespagina’s weinig klanten. Joris heeft mij geholpen om ijzersterke content te maken en toch heel dicht bij mezelf te blijven. Daardoor zijn de teksten authentiek en echt van mezelf. Daarnaast is zijn aanpak en begeleiding super persoonlijk. De spirituele inslag was voor mij de doorslaggevende factor om te schrijven vanuit mijn zielswaarden. Dat had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Echt super blij dat ik besloten heb om Joris in te schakelen. Had ik veel eerder moeten doen. Nu raken de websiteteksten de bezoekers in hun pijnpunt + verlangen en komen de aanvragen van klanten die bij mij passen binnen.
  Daniëlle Riemersma
  Grip op bedrijfsgroei
 • Esther-Janssen
  Ik voelde me soms onzeker over de teksten die ik schreef. Sluiten ze wel genoeg aan bij mijn doelgroep? Ik voelde: ik wil me hierin verder ontwikkelen. Uit verschillende opties koos ik voor Joris, omdat zijn teksten helder zijn. Maar ook omdat ik meer wilde leren over het schrijven zelf met behulp van coaching. Het contact klopte voor mij meteen. Net als de prijs. Tijdens de schrijfcoaching heb ik heel veel teksten geschreven en ik voel helderder waar de tekst naartoe moet. Ook heb ik een nog beter beeld voor wie ik schrijf. De coaching van Joris is een stok achter de deur, brengt focus aan en maakt het schrijfproces makkelijker. Nu heb ik heldere teksten, die toegankelijk zijn voor mijn doelgroep. Ik raad schrijfcoaching van Joris daarom zeker aan. Laatst kreeg ik nog een compliment over mijn tekst: ‘aan het einde van de pagina wilde ik meteen JA zeggen’. Joris, bedankt voor je betrokkenheid en heldere feedback!
  Esther Janssen
  Ontmoetingen
 • Vivian-Dabrowski
  Joris heeft mij geholpen, toen ik echt niet meer wist wat ik moest doen. Ik zocht naar scherpte voor mijn website, scherpte in mijn teksten. En waar moet je dan beginnen? We hebben samen eerst gekeken naar 'maar wie zijn mijn klanten nou'. Ik persoonlijk dacht heel groots: ja iedereen natuurlijk! Maar juist het onderzoeken van mijn droomklant gaf mij zoveel houvast en structuur. Nu weet ik ook hoe de klant meer van zichzelf in mijn verhaal herkent. Wat ik zo mooi vind aan Joris, is dat hij niet zomaar afscheid neemt wanneer de tijd erop zit. Doordat hij door bleef vragen merkte hij dat het voor mij troebel was wat ik nou precies moest doen met mijn website. We hebben er daarom nog een extra 1,5 uur aan gewerkt, om het voor mij zo helder mogelijk te maken. Daar ben ik echt mega dankbaar voor! Dus als je net zoals ik last hebt van grootse ideeën en verhalen en soms een tikkeltje chaotisch bent, dan is het megafijn om met Joris te werken. Hij laat het allemaal mooi op elkaar aansluiten en creëert ook rust in je hoofd. 🙂
  Vivian Dabrowski
  Vivian Dabrowski Acting Training Coaching
 • Leonie-Leyoga
  Mijn website was aan vernieuwing toe, maar ik wist niet zo goed waar te beginnen. Ook zat ik absoluut niet te wachten op gladde verkooppraatjes en lokkertjes op mijn website. Het eerste contact gaf mij het vertrouwen om met Joris verder te gaan. Dankzij de coaching kwam ik achter unieke kenmerken van mijn bedrijf die ik als ondernemer niet zag. De afspraken die we maakten zorgden voor een stok achter de deur, waardoor het project eindelijk van de grond kwam. De tips van Joris waren direct toepasbaar in alle vormen van schriftelijke communicatie. Daarom ging ik ook betere nieuwsbrieven schrijven. Gaandeweg werd ik niet alleen zekerder in het schrijven van teksten. Ik kon mijn missie beter uitdragen en werd me bewuster van de waarde van mijn diensten. Ik heb mijn tarieven dan ook met bijna 20% verhoogd!
 • Jeff Flohr Coaching
  Voordat ik met Joris mijn droomklant verhelderde twijfelde ik, omdat mijn (belemmerende) gedachte was dat ik mijn ideale klant toch niet zou gaan vinden. Mede omdat ik van tevoren wist dat ik niet 1 gender wilde uitkiezen. Maar omdat ik goede verhalen over Joris en zijn werkwijze had gelezen, wilde ik het toch proberen. Na de training met Joris is alles super helder geworden. Ik weet nu exact wat de pijnpunten, verlangens en koopmotieven zijn van mijn klant. Hierdoor weet ik mijn social posts beter over te brengen. Vooral gerichter. Wat ik zo mooi vind: Joris dwingt je tot zelf nadenken. Het zijn eigen inzichten, met hulp van Joris. Hij denkt ontzettend mee, vanuit zijn hart. Ik voelde me daardoor ook niet echt een klant, maar meer een goede gewaardeerde kennis. Hij is zo oprecht dat we nog steeds contact hebben en hij nog steeds zo nu en dan met me meedenkt. Bedankt!
  Jeff Flohr
  Jeff Flohr Coaching
 • Loes de Bruin - Gewoon Loes
  Voordat ik mijn droomklant met Joris verhelderde, wist ik niet wat ik moest verwachten en wat het zou kosten. Ik besloot het toch te doen om een stevigere basis onder mijn bedrijf te leggen. Ik had namelijk geen idee hoe mijn droomklant er eigenlijk uitzag. Dankzij de Droomklant Sessie weet ik nu beter wat ik het leukste vind om te doen. De grootste voordelen: persoonlijk, goed doorgevraagd, goed geframed, no nonsens, geen verkooptrucjes. Zeker aan te bevelen!
  Loes de Bruin
  Gewoon Loes
 • Stijn Zeeman - TheNextTrainer
  Voordat we Joris inschakelden, kostte het ons te veel tijd om onze teksten tot in de puntjes te fine-tunen. We hadden veel ideeën voor content, maar kwamen daar niet aan toe. Nu is dat anders. Als we een goede kladversie aanleveren, dan maakt Joris daar een topversie van. We maken nu meer content en de kwaliteit is omhoog gegaan. Daardoor zijn we online beter zichtbaar. En dat levert weer meer klanten op. Bovendien maken we de content nu met veel plezier. We bevelen Joris daarom van harte aan. Go on Joris!
  Stijn Zeeman
  TheNextTrainer
 • Nicole-Culicool
  Voor ons online bedrijf sturen we wekelijks e-mails om waardevolle content te delen en onze binding met onze community te vergroten. Naast dat het ons veel tijd kost om een e-mail te schrijven, stonden er ook wel eens spelfouten in. Dankzij de samenwerking met Joris hebben we nu meer tijd over. Hierdoor kunnen we ons meer focussen op waar we goed in zijn en leuk vinden om te doen: persoonlijke video’s maken. Daarnaast is de tekstopbouw van de e-mail veel beter en leest het fijner weg. Dankzij  de duidelijke communicatie weten we waar we aan toe zijn aan en wat we mogen verwachten. We bevelen Joris zeker aan. Persoonlijk vind ik het ook erg mooi dat Joris vanuit het buitenland werkt. Dat sluit mooi aan bij onze filosofie en missie: het leven en werken in alle vrijheid.
 • Susana-In-Balans-Totaal
  Ik wilde mijn website opfrissen en het deze keer professioneel aanpakken. Ik wilde iemand kiezen die me een goed gevoel gaf en Joris sloot daar perfect op aan. Mijn website heeft nu een professionelere uitstraling, met name de homepage. Joris reageert snel en dat is zeker een pluspunt. Ik vind het niet fijn als iemand pas drie dagen later reageert. Andere voordelen zijn: klantvriendelijk, meedenken, flexibel en affiniteit met mijn branche. De hele procedure was aangenaam en soepel. Joris gaf me het gevoel dat hij snapte wat ik wilde zeggen en uitstralen. Daar ben ik super blij mee!
  Susana Romo Garcia
  In Balans Totaal
 • Nicolet-Helpende-Hoefjes
  Mijn website was niet professioneel genoeg qua tekst. Daar wilde ik graag iets aan doen. Voordat ik Joris inschakelde, wist ik niet zeker of we een gelijke visie hadden. Het hoeft van mij niet al te commercieel. Gelukkig is de opzet goed, de teksten zijn pakkend en alle informatie is verwerkt. Ik ben vooral blij met het tempo van Joris en het goede overleg. Verder is Joris goed bereikbaar. Ik beveel Joris daarom graag aan. Bedankt en ik weet je te vinden voor een volgende keer!
  Nicolet Nijhuis
  Helpende Hoefjes