fbpx

Wil je blogs laten schrijven waarmee je hoger in Google komt en klanten aantrekt?

Aantrekkelijke blogs voor bewuste ondernemers, coaches, therapeuten & andere experts

Wil je blogs laten schrijven? Grote kans dat blogs schrijven niet je ding is of je te veel tijd en energie kost. Liever steek je die tijd in datgene waar je in uitblinkt. Of je hebt niemand in huis die het graag doet en voldoende kennis en ervaring heeft.

Je wilt het professioneel aanpakken en je zakelijke blogberichten uitbesteden aan een expert, zodat je maximaal resultaat boekt en ieder blogbericht bijdraagt aan je bedrijfs- en marketingdoelen. Zonder geld of tijd te verspillen.

Ik help je unieke en waardevolle blogberichten te schrijven die aantrekkelijk en makkelijk te lezen zijn, zodat je doelgroep er als hongerige wolven op afsprint. Eventueel op basis van een uitgekiende, custom-made contentstrategie.

Kom in een gratis en vrijblijvend consult erachter hoe ik je kan helpen online te groeien met een zakelijke blog.

Waarom zou je blogs laten schrijven?

Cijfers liegen niet, blogs laten schrijven werkt. Pak je zakelijk bloggen goed aan, dan wachten de volgende voordelen op je:

 • 55% meer website bezoekers
 • 67% meer leads voor B2B-bedrijven
 • 126% meer leads voor kleine bedrijven

Hoe meer je blogt, hoe meer resultaat het je oplevert. Bedrijven die van 3-5 keer bloggen per maand naar 6-8 keer per maand gaan, werven haast 2x zoveel leads.

Nog meer voordelen van je blogs laten schrijven:

 • Kom hoger in Google
 • Straal autoriteit uit
 • Goedkoper dan adverteren
 • Hogere ROI dan adverteren
 • Meest effectieve type content om potentiële klanten aan te trekken

Wil je dit soort resultaten bereiken? Dan kan ik je helpen.

Kom-hoger-in-google-met-blogs-laten-schrijven.jpg

Blogs laten schrijven door een goede freelancer

Wil je blogs laten schrijven door een freelancer? Als je eerder met freelancers hebt gewerkt, dan weet je hoe lastig het kan zijn om een geschikte en betrouwbare kandidaat te vinden, die zich aan de afspraken houdt en snapt wat je nodig hebt.

En ook al heb je nog nooit met een freelancer gewerkt, je begrijpt vast dat maar een klein percentage écht vakbekwaam is. Zeker als je bedenkt dat iedereen zich tekstschrijver of copywriter kan noemen.

Blogger gezocht?

Zelfs als je iemand vindt die goede teksten kan schrijven, ben je er nog niet. Het schrijven en plaatsen van blogs is niet voldoende om maximaal resultaat te boeken.

Misschien weet je al dat je goede SEO-blogs nodig hebt, zodat je hoger in Google komt. En daarvoor heb je weer een goed zoekwoordenonderzoek nodig. Je moet immers de juiste zoekwoorden kiezen. Je hebt dus ook een SEO-specialist nodig.

Succesvol bloggen hangt echter van nog veel meer factoren af.

Zakelijk bloggen is een online marketingstrategie

Wil je zakelijk bloggen écht goed aanpakken, dan moet je het als een marketeer benaderen. Zakelijk bloggen is immers een online marketingstrategie.

Je bereikt het meeste resultaat met een contentstrategie (bewezen). Waarin je o.a. het volgende meeneemt:

 • De marketingdoelen die je met je blog wilt bereiken.
 • Je doelgroep en de klantreis;
 • Welke onderwerpen aansluiten op je doelen én je publiek.
 • Verspreiden en promoten van je blogs.
 • Analyseren en meten van resultaten.

Naast een tekstschrijver of copywriter en een SEO-specialist, heb je dus iemand nodig die de marketing kant goed begrijpt. Iemand die een passende strategie voor je ontwikkelt, zodat je daadwerkelijk je doelen bereikt.

Die persoon ben ik. Ik ben gespecialiseerd in copywriting, contentmarketing én SEO.

Wil je zakelijke blogs laten schrijven? Vraag dan een gratis consult aan

Benieuwd of je zakelijke blogs laten schrijven iets voor je is? Je kunt een gratis consult met me aanvragen, waarin we het volgende bespreken:

 • We bespreken je bedrijfs- en marketingdoelen en wat je al aan online marketing doet.
 • Welke doelen je met je blog wilt bereiken.
 • Of en hoe je die doelen kunt realiseren.
 • Wat je daarvoor nodig hebt.
 • Hoe ik je daarbij kan helpen.

Op basis van het gesprek kan ik je adviseren wat voor jou de beste aanpak is. En of bloggen uitbesteden wel een goede oplossing voor je is. Misschien past een andere aanpak beter bij je doelen.

Afgestemd op je budget

Heb je een beperkt budget? Geen probleem. Ik stem af op je budget en ontwikkel een strategie waarmee je de best mogelijke resultaten bereikt. Houd er wel rekening mee dat zakelijk bloggen vanaf 400 euro per maand kan.

Wil je zoveel mogelijk resultaat boeken en heb je meer budget? Dan kijken we wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Hoe dan ook, ik ga altijd uit van het beste resultaat voor jouw budget.

Heb je interesse in wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan nu jouw kennismakingsgesprek aan.

Wat zegt een klant?

“Voordat we Joris inschakelden, kostte het ons te veel tijd om onze teksten tot in de puntjes te fine-tunen. We hadden veel ideeën voor content, maar kwamen daar niet aan toe. Een artikel kost ons onwijs veel tijd, waardoor we geen zin meer hadden in een tweede of derde.

Nu is dat anders. Als we een goede kladversie aanleveren, dan maakt Joris daar een topversie van. Ondertussen kunnen wij alweer met een nieuw idee aan de slag. We maken nu meer content en de kwaliteit is omhoog gegaan.

Daardoor zijn we online beter zichtbaar. En dat levert weer meer klanten op. Bovendien maken we de content nu met veel plezier. Dat was eerst wel anders.

Voordelen van Joris zijn diensten:

 1. Goede copywriting skills
 2. Snelle en goede communicatie
 3. Goede content die je wilt promoten

Naast blogs kan Joris je goed helpen met een gids, .pdf of de uitwerking van webteksten. Ook dat bespaart veel tijd en de teksten zijn veel aantrekkelijker om te lezen. We bevelen Joris daarom van harte aan. Go on Joris!”

Stijn Zeeman – TheNextTrainer B.V.

blogs-laten-schrijven-door-een-ervaren-copywriter.jpg

Hoe ik je kan helpen?

Wil je succesvol bloggen, dan heb je iemand nodig die verstand heeft van:

 • copywriting: voor het schrijven van onweerstaanbare & overtuigende teksten.
 • contentmarketing: voor het uitwerken van een passende blog strategie en het bedenken, delen en promoten van waardevolle, relevante blogberichten die direct bijdragen aan je bedrijfs- of marketingdoelen.
 • zoekmachineoptimalisatie (SEO): zodat je zo hoog mogelijk in Google komt met de juiste zoekwoorden.

In de praktijk heb je daarom twee opties. Je schakelt ofwel meerdere deskundigen in, of je huurt een bureau in die verschillende specialisten in dienst heeft.

De eerste optie is niet handig, want het kost je meer tijd om alles te managen. Bovendien is er een grotere kans op miscommunicaties, onbegrip en fouten, waardoor de kwaliteit achteruit gaat.

Ook de tweede optie is niet handig, want voor een goed bureau betaal je vaak een flinke prijs. Bovendien zit een bureau vast aan de mensen die ze in-house hebben, waardoor ze niet altijd de beste persoon op de juiste plaats hebben.

Wil je aantrekkelijke en overtuigende blogs laten schrijven?

Mijn naam is Joris en je kunt door mij professionele blogs laten schrijven. Ik ben ooit begonnen als copywriter. Inmiddels heb ik genoeg expertise en ervaring om mezelf een specialist te noemen. Om mezelf verder te specialiseren en onderscheiden (en omdat ik het ook echt leuk vind), heb ik me verdiept in contentmarketing en SEO.

Ik zag dat een aantal opdrachtgevers enorme kansen lieten liggen qua SEO en contentmarketing. En dat er dus ook een enorm potentieel was om meer resultaat te boeken.

Je kunt nog zo’n goede teksten hebben. Maar als je de rest niet goed aanpakt, behaal je nooit het maximale resultaat.

Daarom stelde ik mezelf het doel om op alle drie de gebieden expert te worden. Inmiddels ben ik dat al een jaar of 6.

Met dit aanbod breng ik je het beste van alle werelden. En hoef je niet op zoek naar verschillende experts. Overigens kun je niet alleen voor blogs bij mij terecht. Je kunt ook andere artikelen laten schrijven.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan dan nu je gratis consult en ontdek hoe ik je kan helpen.

Hier kun je meer lezen over zakelijk bloggen.

Of lees hier meer over wat ik voor je kan betekenen als freelance copywriter.