Social media content

Social media uitbesteden?

Wil je de creatie en het beheer van content voor social media uitbesteden? Leuke en waardevolle social media content versterkt jouw imago en trekt een groter publiek aan. Je zorgt daarmee voor meer verkeer naar jouw website en je werft meer klanten.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe betrek je mensen in jouw verhaal? Hoe krijg je jouw berichten onder de aandacht? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat mensen over jou gaan praten?

Een simpel, hapklaar antwoord op deze vragen bestaat niet. Het hangt af van jouw bedrijf en de mensen die je wilt bereiken.

Bovendien gelden er op ieder social media netwerk andere regels. Zomaar iets schrijven, plaatsen, en hopen dat het aanslaat, geeft nauwelijks resultaat.

Op sommige netwerken kom je ook niet weg met af en toe iets plaatsen. Als je jouw publiek flink wilt laten groeien, moet je actief betrokken zijn en een neus hebben voor het soort content dat scoort.

En als je nog niet actief bent op social media, op welke netwerken kan je dan het beste inzetten? Je hebt er niets aan als jouw bedrijf op het verkeerde netwerk actief is.

Het succesvol creëren van social media content vraagt om een hoop creativiteit en kennis van social media. Die kennis is niet altijd aanwezig.

Scoor met een social media content professional

Ik kan je helpen om succesvol te zijn op social media. Ik lever op maat gemaakte content, die ontworpen is om:

  • Jouw imago te verstevigen.
  • Meer fans aan te trekken.
  • Meer verkeer naar je website te leiden.
  • Meer klanten te werven.

Ik geef je advies als je nog niet actief bent op social media en je geen idee hebt waar te beginnen. En ik kan voor jou de social media netwerken beheren.

Het belangrijkste, je kunt alle contentcreatie aan mij over laten. Ik stippel een op maat gemaakte contentstrategie voor je uit, waarmee je gegarandeerd scoort.

Gebruik de beste methodes – passend bij je budget

Misschien raadde je het al, content gaat niet alleen om teksten. Zeker niet op social media. Afbeeldingen en video’s spelen een belangrijke rol.

Daar zijn zowel goedkope als dure oplossingen voor. Een unieke video of animatie laten maken is natuurlijk duurder dan naar al bestaande video’s doorlinken.

En het laten maken van unieke afbeeldingen, foto’s of tekeningen is duurder dan het gebruik van gratis of goedkope stock foto’s zonder copyright.

In ieder geval is alles mogelijk. Voor unieke, professionele afbeeldingen, foto’s, animaties, en video’s, werk ik samen met andere freelancers.

Zo is er altijd een oplossing te vinden die bij jouw budget past.

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact met me op en vertel me over jouw wensen.