Social media content

Social media uitbesteden?

Wil je de creatie van content voor social media uitbesteden? Leuke en waardevolle social media content versterkt jouw imago en trekt een groter publiek aan. Je zorgt daarmee voor meer verkeer naar jouw website en je werft meer klanten.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe betrek je mensen in jouw verhaal? Hoe krijg je jouw berichten onder de aandacht? Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat mensen over jou gaan praten?

Een simpel, hapklaar antwoord op deze vragen bestaat niet. Het hangt af van jouw bedrijf en de mensen die je wilt bereiken.

Bovendien gelden er op ieder social media netwerk andere regels. Zomaar iets schrijven, plaatsen en hopen dat het aanslaat geeft nauwelijks resultaat.

Het succesvol creëren van social media content vraagt om een hoop creativiteit en kennis van social media. Die kennis is niet altijd aanwezig.

Scoor met een social media content professional

Ik kan je helpen om succesvol te zijn op social media. Ik lever op maat gemaakte content die:

  • jouw imago verstevigt;
  • fans aantrekt;
  • verkeer naar je website leidt.

En daardoor werf je uiteindelijk meer betalende klanten.

Ik geef je advies als je nog niet actief bent op social media en je geen idee hebt waar te beginnen.

Het belangrijkste: je kunt alle contentcreatie aan mij over laten. Ik kan tevens een op maat gemaakte contentstrategie voor je uitstippelen. Succes verzekerd!

Gebruik de beste methodes – passend bij je budget

Misschien raadde je het al, content gaat niet alleen om teksten. Zeker niet op social media. Afbeeldingen en video’s spelen een belangrijke rol.

Daar zijn zowel goedkope als dure oplossingen voor. Een unieke video of animatie laten maken is natuurlijk duurder dan naar bestaande video’s doorlinken.

En het laten maken van unieke afbeeldingen, foto’s of tekeningen is duurder dan het gebruik van gratis of goedkope stock foto’s zonder copyright.

In ieder geval is alles mogelijk. Voor unieke en professionele afbeeldingen, foto’s, animaties en video’s werk ik samen met andere freelancers.

Zo is er altijd een oplossing te vinden die bij jouw budget past.

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met me op en vertel me over jouw wensen.