Over

Sterke Content kan je helpen om meer bezoekers aan te trekken, jouw imago te versterken, en meer klanten te werven

Zoek je een freelance copywriter & tekstschrijver?

Mijn naam is Joris en ik werk als freelance copywriter & tekstschrijver. Ik maak krachtige content voor het internet, zoals webteksten en blogposts.

Heb je moeite om goede content te creëren die jouw doelgroep aantrekt? Of simpelweg geen tijd? Of ben je toe een freelancer die wél degelijke resultaten voor je behaald?

Zoek dan niet verder. Je bent hier op de juiste plaats.

Ik kan je helpen om meer mensen te bereiken en je imago te verstevigen. Uiteindelijk helpt mijn content jou om meer klanten te werven.

Kortom, ik kan je helpen met content die scoort.

Wil je weten welke diensten ik precies aanbied? Kijk dan op mijn ‘diensten’ pagina.

Wil je meer weten over copywriting, content, schrijven voor het internet, en content-marketing? Ik blog regelmatig over deze onderwerpen.

Wat maakt mij bijzonder?

Ik zorg ervoor dat de lezers van jouw website, blog of social media netwerken méér willen. Ik voorkom dat ze tijdens het lezen van een zin in slaap vallen. In plaats van weg te klikken, of afgeleid te worden door andere prikkels, verlangen jouw bezoekers naar meer. En dit allemaal tegen een zeer scherp tarief

Ik doe altijd gedegen onderzoek, want ik wil niet bekend staan als iemand die de feiten niet op een rijtje heeft. En als ik voor jou schrijf, wil jij dat natuurlijk ook niet.

Integendeel. Ik zorg ervoor dat mensen je als een expert in jouw vakgebied gaan zien. Ze zullen letterlijk vragen om meer. En dat zie jij terug in jouw bezoekersaantallen en uiteindelijk ook in jouw verkoopcijfers.

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Lees meer over hoe ik een freelance copywriter & tekstschrijver ben geworden

Hoe ik een freelance copywriter & tekstschrijver ben geworden

Tijdens mijn middelbare schoolopleiding heb ik een maatschappelijke stage gelopen bij een bedrijf dat verschillende websites onderhield. Het was mijn taak om de content van de websites te controleren op fouten. Daarnaast schreef ik wervende teksten op forums en andere online groepen, met de bedoeling om meer verkeer naar de websites te genereren. Achteraf gezien was dit mijn allereerste ervaring met ‘copywriting’ en schrijven voor het internet.

Voor mijn opleiding aan de universiteit heb ik een minor creatief schrijven gevolgd. Op dat moment de enige van zijn soort in Nederland.

De liefde voor schrijven was er al, maar pas toen was ik er echt op een professionele manier mee bezig.

Schrijven voor het internet

Na een tijdje wist ik het zeker, ik wilde iets met schrijven gaan doen. En ik wilde het liefst voor het internet schrijven.

Natuurlijk ging ik gelijk googelen, om te onderzoeken wat de mogelijkheden waren. Zo leerde ik over copywriting. Ik verslond vele boeken en websites en heb een online cursus gevolgd.

Naast copywriting heb ik me onder andere verdiept in SEO-teksten en content-marketing. Ik heb een certificaat van Hubspot (basiscursus). Daardoor ben ik goed bekend met de ins en outs van content-marketing en kan ik je helpen om relevante en waardevolle content te creëren die binnen jouw content-marketing doelen past.