Content-creatie

Freelance tekstschrijver gezocht voor content-creatie?

Zoek je een freelance tekstschrijver die content voor jou kan verzorgen? Heb je te weinig tijd om er zelf mee aan de slag te gaan? Of ben je bang dat je misschien de expertise mist?

Ik kan je helpen met al jouw content-wensen. Ben je op zoek naar content voor jouw content-marketing doelen, zoals bijvoorbeeld een e-book, whitepaper, of infographic? Geen probleem.

Zoek je iemand om de content voor jouw website, blog, of social media netwerken te verzorgen? Ook daar kan ik voor zorgen.

Ik lever sterke content, waarmee je:

  • jouw imago kan versterken
  • je onderscheidt van de concurrentie
  • meer verkeer naar je website trekt
  • meer klanten werft

Niet alleen teksten, maar ook afbeeldingen en video’s

Misschien raadde je het al, content gaat niet alleen om teksten. Afbeeldingen en video’s spelen een belangrijke rol. Wil je dat ook aan mij uitbesteden? Dat kan.

Daar zijn zowel goedkope als dure oplossingen voor. Een unieke video of animatie laten maken is natuurlijk duurder dan naar al bestaande video’s doorlinken.

En het laten maken van unieke afbeeldingen, foto’s of tekeningen is duurder dan het gebruik van gratis of goedkope stock foto’s zonder copyright.

Alles is mogelijk. Voor unieke, professionele afbeeldingen, foto’s, animaties en video’s, werk ik samen met andere freelancers.

Zo is er altijd een oplossing te vinden die bij jouw budget past.

Meer weten over specifieke diensten m.b.t. content-creatie?

Klik dan op een van de volgende links.

Website content

Bloggen

Social media content

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op en vertel me over jouw wensen.