Copywriting

Freelance copywriter gezocht?

Zoek je een freelance copywriter die sterke wervende teksten kan schrijven? Iemand met commercieel inzicht in jouw doelgroep? Iemand die de vaardigheid heeft om hen in beweging te brengen?

Misschien heb je gemerkt dat jouw producten of diensten niet zo goed verkopen als je graag had gezien. Misschien wil je graag het meeste uit jouw teksten halen, maar je weet niet hoe. Misschien vind je het moeilijk om jouw lezers te overtuigen.

De oplossing?

Schakel een freelance copywriter in

Ik kan je helpen om jouw lezers te verleiden. Als freelance copywriter schrijf ik teksten met een duidelijk, commercieel doel. Ik kan je helpen om:

  • Meer klanten te werven
  • Meer producten of diensten te verkopen
  • Meer winst te maken

Natuurlijk, het kost geld om mij in te huren. Maar een slimme ondernemer kijkt altijd naar wat zijn investeringen op kunnen leveren.

Stel je hebt een machine waar je geld in kan stoppen. Na verloop van tijd komt er meer geld uit, dan dat je erin gestopt had. Is dat geen geweldige machine? Zou iedereen niet zo’n machine willen?

Als freelance copywriter kan ik voor jou zo’n machine zijn.

Ga gericht te werk met een freelance copywriter

Als je iemand wilt aansporen een bepaalde actie te ondernemen, moet je weten op welke ‘emotionele knoppen’ je moet drukken. En hoe je dat doet. Daar kan ik je uitstekend bij helpen.

Ik kan je helpen om de juiste woorden te kiezen. Woorden die jouw lezers overtuigen. Waarom ze een product of dienst moeten kopen. Waarom ze zich voor jouw nieuwsbrief in moeten schrijven. Waarom ze op jouw advertentie moeten klikken.

En daar heb jij profijt van.

Geïnteresseerd?

Neem contact met me op en vertel me over jouw wensen.