Bloggen

Freelance blogger gezocht?

Je wilt beginnen met een bedrijfsblog en je zoekt een freelance blogger. Of je zoekt iemand om het bloggen over te nemen. Slimme keuze, want een bedrijfsblog is een uitstekende manier om meer klanten aan te trekken.

Om klanten te werven heb je echter wel een boeiend blog nodig, anders komen die potentiële klanten niet. En dat is moeilijker dan het lijkt. Hoe schrijf je op een vlotte en toegankelijke manier? Hoe grijp je de aandacht van mensen en hoe houd je die vast? Hoe vind je toffe onderwerpen om over te schrijven?

Een goed blog is een aanwinst voor jouw bedrijf. Een slecht blog schaadt jouw reputatie en jaagt jouw potentiele klanten weg. Dat wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen.

Gelukkig hoef jij daar niet over in te zitten als je mij voor je laat bloggen. Ik ga je helpen om meer klanten te werven met krachtige blogposts die:

  • Jouw doelgroep aantrekken
  • Meer verkeer naar jouw website leiden
  • Jou als dé expert in jouw vakgebied neerzetten

En daar pluk jij de vruchten van. Want uiteindelijk zal je meer winst maken.

Uiteraard kan je mij ook inschakelen als je jouw blogs wilt laten controleren, corrigeren, of als je redactie wilt op jouw eigen blogposts.

Bereik meer met een professionele freelance blogger

Om je een duidelijk inzicht in de resultaten te geven, stel ik maandelijks een rapport voor je op. Dat is wel zo prettig lijkt me. Zo kan jij de vooruitgang volgen.

Maar, ik moet je waarschuwen. Op korte termijn zie je niet snel resultaat. Vergelijk het met een appelboom. Voordat je van de appels kan genieten, moet je eerst zaaien en voor het plantje zorgen. De juiste voedingsbodem, voldoende water en zonlicht. Uiteindelijk groeit het plantje uit tot een jonge boom die zijn vruchten afwerpt. De boom wordt steeds groter en werpt steeds meer vruchten af. De boom en jij leven nog lang en gelukkig.

Zo gaat dat ook met een blog. Ongeveer dan hè.

Ben je overtuigd?

Ok, let’s talk business.

Je wilt dat ik gedurende langere tijd voor je blog. We starten met een blogpakket van een half jaar. Daarna kan je kijken of de blog genoeg vruchten afwerpt.

De invulling van een blogpakket? Dat kan je helemaal zelf bepalen. Maandelijks, wekelijks, dagelijks...

Uiteraard sta ik klaar om je advies te geven.

Weet je al wat je wilt?

Neem dan contact met me op en vertel me over jouw wensen.