Bloggen

Freelance blogger gezocht?

Je wilt beginnen met een bedrijfsblog en je zoekt een freelance blogger. Of je zoekt iemand om het bloggen over te nemen. Slimme keuze, want een bedrijfsblog is een uitstekende manier om meer klanten aan te trekken.

Om klanten te werven heb je echter wel een boeiend blog nodig, anders komen die potentiele klanten niet. En dat is moeilijker dan het lijkt. Hoe schrijf je op een vlotte en toegankelijke manier? Hoe grijp je de aandacht van mensen en hoe houd je die vast? Hoe vind je toffe onderwerpen om over te schrijven?

En dan heb ik het nog niet eens over een slecht blog gehad. Een goed blog is een aanwinst voor jouw bedrijf. Een slecht blog schaadt jouw reputatie en jaagt potentiele klanten weg. Dat wil je natuurlijk koste wat kost voorkomen.

Gelukkig hoef jij daar niet over in te zitten als je mij voor je laat bloggen. Ik ga je helpen om meer leads te genereren met krachtige blogposts die:

  • jouw doelgroep aantrekken;
  • meer verkeer naar jouw website leiden;
  • aan autoriteit in jouw vakgebied bouwen.

En daar pluk jij de vruchten van. Want uiteindelijk ga je meer winst maken.

Bereik meer met een professionele freelance blogger

Wel even een waarschuwing. Als je nog geen blog hebt, dan zie je op korte termijn niet snel resultaat. Vergelijk het met een appelboom. Voordat je van de appels kan genieten, moet je eerst zaaien en voor het plantje zorgen. De juiste voedingsbodem, voldoende water en zonlicht. Uiteindelijk groeit het plantje uit tot een jonge boom die zijn vruchten afwerpt. De boom wordt steeds groter en werpt steeds meer vruchten af.

Zo gaat dat ook met een blog. Ongeveer.

Overtuigd?

Ok, let’s talk business.

Je wilt dat ik voor je blog. Je kan een enkele blog bestellen. Of een maandelijks blogabonnement afsluiten. Heb je nog geen blog? Dan beginnen we met een half jaar. Daarna kan je kijken of de blog genoeg vruchten afwerpt.

De invulling van een blogpakket? Dat kan je helemaal zelf bepalen. Maandelijks, wekelijks, dagelijks...

Weet je al wat je wilt?

Neem contact met me op en vertel me over jouw wensen.

Uiteraard kan je me ook inschakelen als je jouw blogs wilt laten herschrijven of redigeren.