Conversie-optimalisatie

Zoek je iemand die de conversie van jouw content kan verbeteren?

Denk je dat jouw content qua conversie beter kan? Converteer je niet genoeg, maar heb je geen idee wat je kan verbeteren? Wil je meer resultaat uit jouw online communicatie halen?

Ik kan je helpen om jouw content beter te laten converteren. Wil je een sterkere producttekst, landingspagina, of mailcampagne? Ik zorg ervoor dat jij meer resultaat behaalt.

Wil je dat meer mensen zich voor je nieuwsbrief inschrijven, contact met je opnemen, of direct een product of dienst bestellen? Geen probleem. Elk doel is haalbaar.

Content-check

Wil je graag weten of jouw content qua conversie goed genoeg is? En wil je graag tips en advies hoe het beter kan?

Laat mij dan een content-check voor je uitvoeren. Ik check voor jou de content die jij graag wilt laten nakijken, en beoordeel jouw content op basis van een grondige en stapsgewijze analyse. Dat kan bijvoorbeeld voor een specifieke pagina, maar ook voor jouw hele website.

Daarbij kijk ik natuurlijk niet alleen inhoudelijk naar de teksten. Staat alles wel op de juiste plaats? Ondersteunen jouw afbeeldingen of video’s jouw boodschap genoeg?

Zelfs een kleine verandering, zoals de kleur of plaats van een button, kan al een grote invloed op jouw conversie hebben.

Rapport en/of video

Ik stel een rapport voor je op dat ingaat op de conversiefactor van jouw content. Aan de hand van duidelijke stappen krijg je van mij uitleg en advies, waarmee je direct aan de slag kan om de conversie van jouw content te verbeteren.

Geen zin om een heel rapport door te spitten? Ik kan een video voor je maken, waarop je jouw eigen website ziet. Al pratend begeleid ik je stapsgewijs door de content-check. Ik laat je duidelijk zien wat beter kan. En hoe je dat kan bereiken.

Herschrijven en redigeren

Zit je niet te wachten op een content-check met alleen tips en advies? Geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Wil je graag dat iemand alles voor je aanpakt?

Je kunt alles aan mij overlaten. Ik kan alle teksten voor je herschrijven en/of redigeren. Als je nieuwe afbeeldingen of video’s nodig hebt, is dat ook geen enkel probleem.

Interesse?

Neem contact met me op en vertel me jouw wensen.